Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Špikovaná kančí kýta se šípkovou omáčkou a perníkovým knedlíkem

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1dní 0h 15min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1dní 1h 15min , porce

1572 kalorií, 7.0g cukrů, 49.0g tuků, 181.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Prošpikovanou kančí kýtu naložíme do zeleniny, divokého koření, červeného vína a trochy vody. Druhý den maso vyjmeme, nálev scedíme a ponecháme pro zalití omáčky. Maso zprudka opečeme, vyjmeme a vložíme zeleninu. Orestujeme dozlatova, zasypeme cukrem a zalijeme nálevem, přidáme šípkovou marmeládu, maso a dusíme doměkka. Omáčku rozmixujeme, podle potřeby dochutíme.
Perníkové knedlíky: Vejce oddělíme, z bílků vyšleháme tuhý sníh. Ostatní suroviny smícháme, přidáme bílky a knedlíkové těsto rozdělíme do sádlem vymazaných hrníčků. Vaříme v hrnci pod pokličkou zalité do poloviny vodou.

Šéfredaktor

16. 10. 2012, Recept navštíven: 1982x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...

Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
maso vyborene a aj omáčka velmi dobrá

10. 03. 2016, 12:38

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jedine vyskúšať, vyzera to velmi chutne

13. 03. 2016, 19:04

Přidat komentář

Facebook komentáře