Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Špikovaná kančí kýta se šípkovou omáčkou a perníkovým knedlíkem

Obtížnost Čas přípravy
1dní 0h 15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1dní 1h 15min
Nutriční hodnoty
1572 kalorií 7.0g cukrů 49.0g tuků 181.0g bílkovin

Příprava

Prošpikovanou kančí kýtu naložíme do zeleniny, divokého koření, červeného vína a trochy vody. Druhý den maso vyjmeme, nálev scedíme a ponecháme pro zalití omáčky. Maso zprudka opečeme, vyjmeme a vložíme zeleninu. Orestujeme dozlatova, zasypeme cukrem a zalijeme nálevem, přidáme šípkovou marmeládu, maso a dusíme doměkka. Omáčku rozmixujeme, podle potřeby dochutíme.
Perníkové knedlíky: Vejce oddělíme, z bílků vyšleháme tuhý sníh. Ostatní suroviny smícháme, přidáme bílky a knedlíkové těsto rozdělíme do sádlem vymazaných hrníčků. Vaříme v hrnci pod pokličkou zalité do poloviny vodou.


Přidat na Pinterest
Šéfredaktor

16. 10. 2012, Recept navštíven: 2213x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
maso vyborene a aj omáčka velmi dobrá

10. 03. 2016, 12:38

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jedine vyskúšať, vyzera to velmi chutne

13. 03. 2016, 19:04

Přidat komentář

Facebook komentáře