Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty z kategorie Zvěřina - stránka 3

Pečené srnčí steaky

Pečené srnčí steaky

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

4 plátky srnčích steaků, sůl, pepř, 2 lžíce slunečnicového oleje, 150 ml vody, 6 stroužků česneku

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme rozetřeným česnekem. Olej a vodu dáme do zapékací mísy, přidáme maso, přikryjeme víkem a pečeme 60-70 minut za občasného podlévání a otáčení do měkka, v předehřáté troubě na 150 °C. Když je maso měkké, s...

Srnčí maso na víně

Srnčí maso na víně

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

500 g srnčí kýty, 150 ml červeného vína, pepř, sůl, 4 lžíce rostlinného oleje, 1 cibule, 2 bobkové listy, 1 lžička cukru moučky, 1 citrón, 1 lžíce octu

Maso opláchneme, osolíme, opepříme a potřeme citrónovou kůrou. Smícháme víno, ocet, 2 lžíce oleje, cukr, citrónovou šťávu, bobkové listy a nakrájenou cibuli. Maso položíme do této směsi a necháme 12 hodin odležet za občasného otočení. Na zbývající...

Kančí medailónky na pivu a se zelím

Kančí medailónky na pivu a se zelím

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

8 libových kančích medailónků, 2 lžíce rostlinného oleje, 1 cibule, 1 lžička cukru krystalu, sůl, pepř, 50 g másla, 500 g kyselého zelí, 500 ml vody, 100 ml mléka, 2 lžíce hladké mouky, 1 lžíce sádla, 1 lžíce octu, 1 lžička kmínu, 500 ml světlého piva

Maso zbavíme tučných kousků, osolíme, opepříme dle chuti a dáme smažit na rozpálený olej. Smažíme 2 minuty z každé strany do hněda. Zalijeme pivem, přikryjeme pokličkou a vaříme 40-50 minut dokud maso nezměkne. Mezitím si z másla, kyselého zelí, v...

stránka: