Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kančí medailónky na pivu a se zelím

Kančí medailónky na pivu a se zelím

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 5min
Nutriční hodnoty
1032 kalorií 0.0g cukrů 71.0g tuků 13.0g bílkovin

Příprava

Maso zbavíme tučných kousků, osolíme, opepříme dle chuti a dáme smažit na rozpálený olej. Smažíme 2 minuty z každé strany do hněda. Zalijeme pivem, přikryjeme pokličkou a vaříme 40-50 minut dokud maso nezměkne. Mezitím si z másla, kyselého zelí, vody, mléka, mouky, sádla, octu, kmínu, cukru, cibule připravíme dušené zelí (viz související recepty). Měkké maso podáváme s dušeným zelím, které se k němu výborně hodí.

Bulb Tip k receptu

Místo kančího masa můžeme použít vepřové.


Milena

01. 06. 2009, Recept navštíven: 5431x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšať treba

26. 08. 2016, 19:25

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
medailonky su výborne

12. 10. 2016, 19:31

Přidat komentář

Facebook komentáře