Chybějící obrázek

Kančí medailónky na pivu a se zelím

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

1032 kalorií
0.0g cukrů
71.0g tuků
13.0g bílkovin


Příprava

Maso zbavíme tučných kousků, osolíme, opepříme dle chuti a dáme smažit na rozpálený olej. Smažíme 2 minuty z každé strany do hněda. Zalijeme pivem, přikryjeme pokličkou a vaříme 40-50 minut dokud maso nezměkne. Mezitím si z másla, kyselého zelí, vody, mléka, mouky, sádla, octu, kmínu, cukru, cibule připravíme dušené zelí (viz související recepty). Měkké maso podáváme s dušeným zelím, které se k němu výborně hodí.

Tip k receptu

Místo kančího masa můžeme použít vepřové.

přidejte na:
Milena

01. 06. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyskúšať treba

hanka 26. 08. 2016, 19:25

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
medailonky su výborne

palino 12. 10. 2016, 19:31

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo vynikajúce jedenie

Svetlana 01. 06. 2019, 21:16

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
na recepte sa dá veľmi dobre pochutnať

dušanka 21. 07. 2019, 14:08

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept veľmi chutný

katka16031 05. 09. 2019, 20:32

Přidat komentář