Kančí medailónky na pivu a se zelím

Kančí medailónky na pivu a se zelím

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

1032 kalorií
0.0g cukrů
71.0g tuků
13.0g bílkovin


Příprava

Maso zbavíme tučných kousků, osolíme, opepříme dle chuti a dáme smažit na rozpálený olej. Smažíme 2 minuty z každé strany do hněda. Zalijeme pivem, přikryjeme pokličkou a vaříme 40-50 minut dokud maso nezměkne. Mezitím si z másla, kyselého zelí, vody, mléka, mouky, sádla, octu, kmínu, cukru, cibule připravíme dušené zelí (viz související recepty). Měkké maso podáváme s dušeným zelím, které se k němu výborně hodí.

Tip k receptu

Místo kančího masa můžeme použít vepřové.

přidejte na:
Milena

01. 06. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
hanka
vyskúšať treba

26. 08. 2016, 19:25

palino
medailonky su výborne

12. 10. 2016, 19:31

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.