Kančí medailónky na pivu a se zelím
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
1032
kalorií
0.0g
cukrů
71.0g
tuků
13.0g
bílkovin
Příprava
Maso zbavíme tučných kousků, osolíme, opepříme dle chuti a dáme smažit na rozpálený olej. Smažíme 2 minuty z každé strany do hněda. Zalijeme pivem, přikryjeme pokličkou a vaříme 40-50 minut dokud maso nezměkne. Mezitím si z másla, kyselého zelí, vody, mléka, mouky, sádla, octu, kmínu, cukru, cibule připravíme dušené zelí (viz související recepty). Měkké maso podáváme s dušeným zelím, které se k němu výborně hodí.
Tip k receptu
Místo kančího masa můžeme použít vepřové.
Milena01. 06. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.