Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Srnčí maso na víně

Srnčí maso na víně
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 12h 15min , Čas vaření: 50min
Celkový čas: 13h 5min , porce

1092 kalorií, 0.0g cukrů, 65.0g tuků, 70.0g bílkovin

Příprava

Maso opláchneme, osolíme, opepříme a potřeme citrónovou kůrou. Smícháme víno, ocet, 2 lžíce oleje, cukr, citrónovou šťávu, bobkové listy a nakrájenou cibuli. Maso položíme do této směsi a necháme 12 hodin odležet za občasného otočení. Na zbývajícím rozehřátém oleji maso na prudko osmažíme. Vinnou směs zbavíme cibule, bobkových listů a podlijeme maso. Přikryjeme pokličkou a dusíme 40-50 minut do měkka za občasného podlití a otočení.

Milena

01. 06. 2009, Recept navštíven: 4429x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Srnčí maso na víně

Srnčí maso na víně

Maso opláchneme, osolíme, opepříme a potřeme citrónovou kůrou. Smícháme víno, ocet, 2 lžíce oleje, cukr, ci...

Srnčí maso po americku

Srnčí maso po americku

Prolisovaný česnek smícháme se solí a lžíci oleje. Maso opláchneme, pečlivě odblaníme a nakrájíme na malé ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Srnčí maso na víně Link-arrow
Thumb.58587

Pečené brambory

Na kousky nakrájemné a neoloupané rané brambory promícháme ještě mokré s kořením a naklademe na máslem vyma...

Thumb

Bramborové hranolky

Brambory omyjeme, oškrábeme a nakrájíme na hranolky (středně silné proužky). Nakrájené hranolky opláchneme ...

Thumb

Pečené brambory ve slupce

Brambory pečlivě omyjeme, zabalíme do alobalu a pečeme v troubě na 200 stupňů asi jednu hodinu dokud nezměk...

Thumb

Pečené brambory v troubě

Brambory nakrájíme podélně na čtvrtiny a rozložíme na plech, nejlépe na pečící papír a pokapeme olivovým ol...

Thumb

Bramborové krokety

Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a propláchneme ve studené vodě. Poté je vložíme do osolené vody a v...


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Tuto kombinaci na víně mám snad nejraději. Jen přidávám olivový olej a špetku koření na zvěřinu.
Přidané ingredience: Olivový olej, špetku koření na zvěřinu

27. 02. 2013, 07:42

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

26. 08. 2016, 19:25

Přidat komentář

Facebook komentáře