Srnčí maso na víně
Obtížnost
Čas přípravy
12h 15min
Čas vaření
50min
Celkový čas
13h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
1092
kalorií
0.0g
cukrů
65.0g
tuků
70.0g
bílkovin
Příprava
Maso opláchneme, osolíme, opepříme a potřeme citrónovou kůrou. Smícháme víno, ocet, 2 lžíce oleje, cukr, citrónovou šťávu, bobkové listy a nakrájenou cibuli. Maso položíme do této směsi a necháme 12 hodin odležet za občasného otočení. Na zbývajícím rozehřátém oleji maso na prudko osmažíme. Vinnou směs zbavíme cibule, bobkových listů a podlijeme maso. Přikryjeme pokličkou a dusíme 40-50 minut do měkka za občasného podlití a otočení.
Milena01. 06. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: Olivový olej, špetku koření na zvěřinu
maruskaji 27. 02. 2013, 08:42
© 2024, Railsformers s.r.o.