Chybějící obrázek

Srnčí maso na víně

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

12h 15min
Čas vaření
50min

Celkový čas

13h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

1092 kalorií
0.0g cukrů
65.0g tuků
70.0g bílkovin


Příprava

Maso opláchneme, osolíme, opepříme a potřeme citrónovou kůrou. Smícháme víno, ocet, 2 lžíce oleje, cukr, citrónovou šťávu, bobkové listy a nakrájenou cibuli. Maso položíme do této směsi a necháme 12 hodin odležet za občasného otočení. Na zbývajícím rozehřátém oleji maso na prudko osmažíme. Vinnou směs zbavíme cibule, bobkových listů a podlijeme maso. Přikryjeme pokličkou a dusíme 40-50 minut do měkka za občasného podlití a otočení.

přidejte na:
Milena

01. 06. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Tuto kombinaci na víně mám snad nejraději. Jen přidávám olivový olej a špetku koření na zvěřinu.
Přidané ingredience: Olivový olej, špetku koření na zvěřinu

maruskaji 27. 02. 2013, 07:42

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborný recept

hanka 26. 08. 2016, 19:25

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept zo srnčieho masa je vyborný

majka 10. 03. 2017, 18:21

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept dobrý

dušanka 27. 10. 2019, 21:04

Přidat komentář