Chybí obrázek

Srnčí maso na víně

Obtížnost

Čas přípravy

12h 15min
Čas vaření
50min

Celkový čas

13h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

1092 kalorií
0.0g cukrů
65.0g tuků
70.0g bílkovin


Příprava

Maso opláchneme, osolíme, opepříme a potřeme citrónovou kůrou. Smícháme víno, ocet, 2 lžíce oleje, cukr, citrónovou šťávu, bobkové listy a nakrájenou cibuli. Maso položíme do této směsi a necháme 12 hodin odležet za občasného otočení. Na zbývajícím rozehřátém oleji maso na prudko osmažíme. Vinnou směs zbavíme cibule, bobkových listů a podlijeme maso. Přikryjeme pokličkou a dusíme 40-50 minut do měkka za občasného podlití a otočení.

přidejte na:
Chybí obrázek

01. 06. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Tuto kombinaci na víně mám snad nejraději. Jen přidávám olivový olej a špetku koření na zvěřinu.
Přidané ingredience: Olivový olej, špetku koření na zvěřinu

27. 02. 2013, 07:42

Chybí obrázek
vyborný recept

26. 08. 2016, 19:25

Chybí obrázek
recept zo srnčieho masa je vyborný

10. 03. 2017, 18:21

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.