Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Srnčí maso na víně

Srnčí maso na víně

Obtížnost Čas přípravy
12h 15min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 13h 5min
Nutriční hodnoty
1092 kalorií 0.0g cukrů 65.0g tuků 70.0g bílkovin

Příprava

Maso opláchneme, osolíme, opepříme a potřeme citrónovou kůrou. Smícháme víno, ocet, 2 lžíce oleje, cukr, citrónovou šťávu, bobkové listy a nakrájenou cibuli. Maso položíme do této směsi a necháme 12 hodin odležet za občasného otočení. Na zbývajícím rozehřátém oleji maso na prudko osmažíme. Vinnou směs zbavíme cibule, bobkových listů a podlijeme maso. Přikryjeme pokličkou a dusíme 40-50 minut do měkka za občasného podlití a otočení.


Milena

01. 06. 2009, Recept navštíven: 4705x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Tuto kombinaci na víně mám snad nejraději. Jen přidávám olivový olej a špetku koření na zvěřinu.
Přidané ingredience: Olivový olej, špetku koření na zvěřinu

27. 02. 2013, 07:42

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

26. 08. 2016, 19:25

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept zo srnčieho masa je vyborný

10. 03. 2017, 18:21

Přidat komentář

Facebook komentáře