Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kokosky

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 40min , Čas vaření: 50min
Celkový čas: 1h 30min , porce

1149 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Do tuhého sněhu z bílků zašleháme cukr, šleháme ve vodní lázni tak dlouho, dokud není hmota hustá. Poté necháme hmotu vychladnout a vmícháme kokos. Na lehce vymazaný plech klademe lžící malé hromádky, plech vložíme do trouby a pečeme při 100 °C, cca 15 minut.

Beruska64

04. 12. 2009, Recept navštíven: 3597x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kokosky

Kokosky

Do tuhého sněhu z bílků zašleháme cukr, šleháme ve vodní lázni tak dlouho, dokud není hmota hustá. Poté nec...

Výborné kokosky bez naležení

Výborné kokosky bez naležení

Ve vodní lázni ušleháme sníh z bílků, pomalu přidáme moučkový cukr, kokos a strouhanku, přilijeme víno. Na ...

Kokosky s čokoládovým krémem

Kokosky s čokoládovým krémem

Bílky a 200 g moučkového cukru ušleháme nad párou do zhoustnutí /asi 9-10minut/, odstavíme, přimícháme koko...

Nejjednodušší kokosky

Nejjednodušší kokosky

Všechny suroviny zpracujeme v těsto a na pečící papír tvoříme hromádky. (Nic se nešlehá v páře, jen smíchá)...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kokosky Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Osvědčený recept, dělávám je moc ráda. Jen přidávám vanilkový cukr a dávám jej méně.
Přidané ingredience: Vanilkový cukr

25. 02. 2013, 13:42

Přidat komentář
Roxana
Taky - to samé, mně všude připadá moc cukru, ať čtu kokosky kde chci. Já měla kdysi skvělý recept,ale tak přeslazený, tak to teď sleduju a ten nový už jsem si upravila k obrazu svému.

Roxana 17. 12. 2009, 09:57

Facebook komentáře