Nejlepší tuňaková pomazánka
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
0min
Celkový čas
10min
Porce
Nutriční hodnoty
572
kalorií
0.0g
cukrů
54.0g
tuků
22.0g
bílkovin
Příprava
Dobrota, kterou uvítáte na snídani ve všední den, ale uděláte s ní parádu také na párty kanapkách při slavnostních chvílích.
Slijte olej z konzervy tuňáka (používám konzervy naložené ve slunečnicovém nebo olivovém oleji, jsou chutnější než ty ve vlastní šťávě). K masu z ryby přimíchejte lučinu, hořčici, najemno nakrájenou jarní cibulku, limetkovou šťávu a dochuťte solí a pepřem. Promíchejte. Servírujte na čerstvý chléb, veku, jednohubky nebo třeba suchary.
Tip k receptu
Nahoře ozdobte pomazánku bylinkami (petržel, pažitka, bazalka...dle chuti). Získáte tak fresh chuť.
Baara24. 07. 2019
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenziJakub Mihál 22. 03. 2020, 02:48
© 2024, Railsformers s.r.o.