Nejlepší tuňaková pomazánka

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
0min

Celkový čas

10min

Porce


Nutriční hodnoty

572 kalorií
0.0g cukrů
54.0g tuků
22.0g bílkovin


Příprava

Dobrota, kterou uvítáte na snídani ve všední den ale uděláte s ní parádu také na párty kanapkách při slavnostních chvílích.

Slijte olej z konzervy tuňáka (používím konzervy naložené ve slunečnicivém nebo olivovém oleji, jsou chutnější než ty ve vlastní šťávě). K masu z ryby přimíchejte lučinu, hořčici, na jemno nakrájenou jarní cibulku, limetkovou šťávu a dochuťte solí a pepřem. Pošťouchejte.

Servírujte na čerstvý chléb, veku, jednohubky nebo třeba suchary.

Tip k receptu

Nahoru ozdobte pomazánku bylinkami (petržel, pažitka, bazalka...dle chuti). Získáte tak fresh chuť

přidejte na:
Chybí obrázek

24. 07. 2019

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
pomazánka s dobrými ingredienciami

24. 07. 2019, 18:55

Chybí obrázek
chutná pomazánka

27. 07. 2019, 18:50

Chybí obrázek
tuňákova pomazánka dobrá

30. 07. 2019, 13:32

Chybí obrázek
pomazánka dobrá

02. 08. 2019, 20:49

Přidat komentář
Chybí obrázek
Chtělo by to trochu lepší češtinu, v 8 řádcích 3 chyby je trochu moc, schválně je najděte

Jana Smidži 01. 08. 2019, 18:29

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.