Ostružinový kompot

Obtížnost

Čas přípravy

30min
Čas vaření
20min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

480 kalorií
50.0g cukrů
10.0g tuků
10.0g bílkovin


Příprava

Ostružiny otrháme, omyjeme a vložíme do zavařovacích sklenic. Poté je zalijeme cukerným roztokem, sklenice uzavřeme víčkem a sterilujeme 20 minut při teplotě 85 stupňů.

Tip k receptu

Cukerný roztok - na 1 litr vody svaříme 500 gramů cukru.

Zavařené ostružiny lze použít do pudinku nebo do jogurtu.

přidejte na:
Chybí obrázek

29. 01. 2014

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
Stejným způsobem zavařuji i ostatní ovoce

22. 11. 2014, 09:09

Chybí obrázek
dobrý recept

20. 10. 2015, 18:56

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.