Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Ostružinový kompot

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 50min
Nutriční hodnoty
480 kalorií 50.0g cukrů 10.0g tuků 10.0g bílkovin

Příprava

Ostružiny otrháme, omyjeme a vložíme do zavařovacích sklenic. Poté je zalijeme cukerným roztokem, sklenice uzavřeme víčkem a sterilujeme 20 minut při teplotě 85 stupňů.

Bulb Tip k receptu

Cukerný roztok - na 1 litr vody svaříme 500 gramů cukru.

Zavařené ostružiny lze použít do pudinku nebo do jogurtu.


Přidat na Pinterest
planeta

29. 01. 2014, Recept navštíven: 3521x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Stejným způsobem zavařuji i ostatní ovoce

22. 11. 2014, 09:09

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

20. 10. 2015, 18:56

Přidat komentář

Facebook komentáře