Pohankové kroupy vařené

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

0min
Čas vaření
10min

Celkový čas

10min

Porce


Nutriční hodnoty

318 kalorií
0.0g cukrů
2.0g tuků
12.0g bílkovin


Příprava

Kroupy propláchneme, dáme vařit vodu, asi 1,5 x víc než máme krup. Do vroucí osolené vody dáme kroupy a vaříme asi 4 minuty (pokud jsme dali moc vody, tak trochu déle, aby se vyvařila) a necháme pár minut "dojít" a pak zakápneme olivovým olejem.

Tip k receptu

Rozhodně nesléváme vodu, protože bychom přišli o vitamín P(rutin), pro který je pohanka oblíbená.

přidejte na:
Peta S

02. 03. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Pohanku dělávám často, jen přidávám špetku Vegety bez glutamátu.
Přidané ingredience: špetka Vegety bez glutamátu

maruskaji 13. 03. 2013, 18:08

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšam, dobre zdrave je to

Svetlana 06. 01. 2017, 21:20

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý inšpirujuci recept

katka16031 27. 06. 2019, 20:47

Přidat komentář
Ajaja
Pohanku mám ráda, dost často ji používám místo nudlí do vývaru, kde jí to se zeleninkou a masem dobře ladí.

Ajaja 02. 03. 2010, 17:02