Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pohankové kroupy vařené

Obtížnost Čas přípravy
0min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 10min
Nutriční hodnoty
318 kalorií 0.0g cukrů 2.0g tuků 12.0g bílkovin

Příprava

Kroupy propláchneme, dáme vařit vodu, asi 1,5 x víc než máme krup. Do vroucí osolené vody dáme kroupy a vaříme asi 4 minuty (pokud jsme dali moc vody, tak trochu déle, aby se vyvařila) a necháme pár minut "dojít" a pak zakápneme olivovým olejem.

Bulb Tip k receptu

Rozhodně nesléváme vodu, protože bychom přišli o vitamín P(rutin), pro který je pohanka oblíbená.


Přidat na Pinterest
Peta S

02. 03. 2010, Recept navštíven: 7056x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Pohanku dělávám často, jen přidávám špetku Vegety bez glutamátu.
Přidané ingredience: špetka Vegety bez glutamátu

13. 03. 2013, 18:08

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam, dobre zdrave je to

06. 01. 2017, 21:20

Přidat komentář
Ajaja
Pohanku mám ráda, dost často ji používám místo nudlí do vývaru, kde jí to se zeleninkou a masem dobře ladí.

Ajaja 02. 03. 2010, 17:02

Facebook komentáře