Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Rybízová marmeládová směs

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 1h 0min , porce

3990 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Rybíz a další ovoce opláchneme pod tekoucí vodou a necháme okapat. Potom ho pomeleme na mlýnku na odšťavnění ovoce i se stopkami. Získanou šťávu nalijeme do hrnce a přivedeme k varu. Odebereme asi 1 hrst cukru z celkového množství a promícháme s Želírfixem. Vsypeme do vroucí šťávy a povaříme asi 3 minuty. Potom po částech za stálého míchání přidáme zbývající cukr, dbáme na to, abychom pokud možno nepřerušili var. Vaříme pomalu, aby se nám zbytečně netvořila nežádoucí pěna. Povaříme asi 3 minuty a odstavíme. Necháme 1 - 2 minuty stát, potom sebereme pěnu. Marmeládu naplníme do menších skleniček, uzavřeme a sterilujeme 15 minut při 85°C.

JanaB

07. 08. 2011, Recept navštíven: 1308x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Rybízová marmeládová směs

Rybízová marmeládová směs

Rybíz a další ovoce opláchneme pod tekoucí vodou a necháme okapat. Potom ho pomeleme na mlýnku na odšťavněn...

Rybízová marmeláda s vínem

Rybízová marmeláda s vínem

Rybíz očistíme, přidáme šťávu a kůru z citronu (jen čistou kůru bez bílé dužiny), přilijeme 100 ml růžového...

Zobrazit všechny podobné recepty k Rybízová marmeládová směs Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept je dobrý

03. 11. 2016, 19:50

Přidat komentář

Facebook komentáře