Topinky opečené nasucho

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

0min
Čas vaření
10min

Celkový čas

10min

Porce


Nutriční hodnoty

0 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Čistý suchý plech necháme dobře nahřát v troubě. Vložíme na něho připravené krajíce chleba a v horké troubě opečeme po obou stranách dozlatova.

Topinky můžeme připravovat i na teflonové pánvi nebo nejjednodušeji v elektrickém topinkovači.

Tip k receptu

Vhodná příloha k polévkám, pokrmům z grilovaného masa a k salátům. Vhodné i k přípravě obložených chlebů jako předkrm, svačinka či snídaně.

přidejte na:
Martina Třetinová

05. 04. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Děláme a máme moc rádi, i když zdravé to moc teda asi není :)

Lucie 13. 10. 2012, 17:51

Ajaja
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Výsledek byl lepší, když jsem je postříkala olejem ve spreji.
Přidané ingredience: olej ve spreji

Ajaja 11. 11. 2012, 13:32

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
nic nove

dušanka 09. 03. 2016, 11:35

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
celkom dobre

katka16031 14. 07. 2018, 21:09

Přidat komentář
Ajaja
Tak já topinky nasucho dělám tak, že je dávám do toustovače - klidně i čerstvý chleba, je jako příloha mnohem chutnější, a to i když ho pak používám klasicky (např. namazat máslem s ředkvičkami...).

Ajaja 29. 12. 2009, 16:30