Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Tvarohový krém s pudinkem

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 30min
Nutriční hodnoty
224 kalorií 25.0g cukrů 10.0g tuků 15.0g bílkovin

Příprava

Ve studeném mléce rozmícháme pudinkový prášek, přidáme cukr a uvaříme pudink. Ještě horký rozdělíme do misek, nebo do sklenic. Tvaroh, zakysanou smetanu, cukr a vanilkový cukr vyšleháme do pěny, kterou rozdělíme do misek na pudink. Povrch ozdobíme čerstým, nebo kompotovaným ovocem dle vlastní chuti a dáme asi na 30 minut vychladit. Podáváme samostatný, nebo s piškoty.


Přidat na Pinterest
JanaB

25. 06. 2012, Recept navštíven: 3152x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobra lahodka

23. 04. 2016, 18:38

Přidat komentář

Facebook komentáře