Tvarohový krém s pudinkem

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
10min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

224 kalorií
25.0g cukrů
10.0g tuků
15.0g bílkovin


Příprava

Ve studeném mléce rozmícháme pudinkový prášek, přidáme cukr a uvaříme pudink. Ještě horký rozdělíme do misek, nebo do sklenic. Tvaroh, zakysanou smetanu, cukr a vanilkový cukr vyšleháme do pěny, kterou rozdělíme do misek na pudink. Povrch ozdobíme čerstým, nebo kompotovaným ovocem dle vlastní chuti a dáme asi na 30 minut vychladit. Podáváme samostatný, nebo s piškoty.

přidejte na:
JanaB

25. 06. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
dobra lahodka

23. 04. 2016, 18:38

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.