Tvarohový krém s pudinkem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
10min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

224 kalorií
25.0g cukrů
10.0g tuků
15.0g bílkovin


Příprava

Ve studeném mléce rozmícháme pudinkový prášek, přidáme cukr a uvaříme pudink. Ještě horký rozdělíme do misek, nebo do sklenic. Tvaroh, zakysanou smetanu, cukr a vanilkový cukr vyšleháme do pěny, kterou rozdělíme do misek na pudink. Povrch ozdobíme čerstým, nebo kompotovaným ovocem dle vlastní chuti a dáme asi na 30 minut vychladit. Podáváme samostatný, nebo s piškoty.

přidejte na:
JanaB

25. 06. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobra lahodka

dušanka 23. 04. 2016, 18:38

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
lahodný krém

Svetlana 10. 06. 2019, 19:12

Přidat komentář