Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Big_thumb

mrak

Recepty

Žampionové špagety

Žampionové špagety

Špagety uvaříme ve slané vodě a scedíme. Na oleji osmažíme nakrájenou cibulku a česnek, na plátky nakrájené žampiony a na nudličky nakrájený salám. Přidáme vegetu, trochu podlejeme vodou a dusíme do měkka, potom přidáme protlak. Zahustíme hl.mouko...

Margotová buchta z pekárny

Margotová buchta z pekárny

Všechny suroviny, až na margotku, vložíme do pekárny tak, jak jsou napsány. Zapneme program dort (používam ETA HARMONY). Margotku nastrouháme a po zaznění signálu ji dáme do pekárny. Po upečení vyklopíme a pocukrujeme.

Pangasius v nálevu

Pangasius v nálevu

Housku namočíme do mléka a po chvilce vymačkáme. Pangasia umeleme na masovém strojku společně s cibulí. Do hmoty přidáme vajíčka a vymačkanou housku. Důkladně promícháme a vytvoříme kuličky v průměru 4 cm, lehce zmáčkneme a obalíme v hladké mouce....

Lahůdkový pangasius

Lahůdkový pangasius

Pangasia zakápneme citr.šťávou a necháme chvíli uležet. Osolíme a opepříme. Na orestované slanině pangasia osmahneme. Mezitím si vymažeme zapékací misku máslem a rybu pak do ní vložíme i s osmahnutou slaninkou. Posypeme ji plátky žampionů a pečeme...

Králičí maso z pánve

Králičí maso z pánve

Králičí maso nakrájíme na nudičky, osolíme a opepříme. Cibulku nakrájíme na půl měsíčky, žampiony na kousky. Do pánve(používám elektrickou) dáme olej a maso prudce osmažíme, přidáme cibulku, promícháme a chvilku smažíme. Pak přidáme žampiony, keču...

Plněná sekaná z pekárny

Plněná sekaná z pekárny

Mleté maso, vajíčka, veku namočenou v mléce a koření zpracujeme a vložíme do domácí pekárny (používám ETA HARMONY). Pozor do nádoby nedávat míchací háky. V těstě vytvoříme prostor pro vařená vajíčka, párek a okurku. Vše zakryjeme masovou hmotou. D...

Krokety z pangasiuse

Krokety z pangasiuse

Veku namočíme do mléka a vymačkanou společně s pangasiusem a cibulkou semeleme na masovém strojku. Hmotu spojíme s vajíčkem, osolíme, opepříme. Důkladně promícháme a vytvoříme kuličky asi jako vlašský ořech. Obalíme v hladké mouce a opečeme na ole...

Domácí hořčice

Domácí hořčice

Cuketu oloupeme,odstraníme jadérka a nastrouháme na hrubo.Česnek a feferonku nasekáme na malé kousky, přidáme ostatní suroviny a vše vaříme do měkka.Vše rozmixujeme a naplníme do skleniček.Sterilujeme 15 minut.

Borůvkový likér

Borůvkový likér

Borůvky rozmačkáme a necháme v kameninovém hrnci v chladu 2-3dny stát.Pak přes plátno prolisujeme a chvilku povaříme s cukrem,kůrou z pomeranče,kmínem,skořicí a hřebíčkem asi půl hodiny.Po vychlazení přilijeme rum a vodku a uzavřené necháme 4 dny ...

Pudinková buchta z pekárny

Pudinková buchta z pekárny

Suroviny v pořadí, jak jsou psány, vložíme do domácí pekárny a zapneme program dort(používám pekárnu ETA HARMONY).Po skončení programu vyklopíme,pocukrujeme a vychladlé nakrájíme.

Články

Fórum

Přátelé