Chybějící obrázek

Pangasius v nálevu

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
15min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

2088 kalorií
5.0g cukrů
109.0g tuků
159.0g bílkovin


Příprava

Housku namočíme do mléka a po chvilce vymačkáme. Pangasia umeleme na masovém strojku společně s cibulí. Do hmoty přidáme vajíčka a vymačkanou housku. Důkladně promícháme a vytvoříme kuličky v průměru 4 cm, lehce zmáčkneme a obalíme v hladké mouce. Smažíme v rozpáleném oleji. Necháme vychladnout a připravíme si nálev: vodu, olej, ocet, cukr a všechno koření povaříme. Karbanátky dáme do velké zavařovací lahve a zalijeme studeným nálevem. Necháme uležet v chladu asi 10 dní.

přidejte na:
mrak

24. 01. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
zaujímavý recept, vyskúšam
palino 10. 01. 2017, 21:17
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
celkom vydarený recept
majka 03. 01. 2018, 21:34