Pangasius v nálevu
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
15min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
2088
kalorií
5.0g
cukrů
109.0g
tuků
159.0g
bílkovin
Příprava
Housku namočíme do mléka a po chvilce vymačkáme. Pangasia umeleme na masovém strojku společně s cibulí. Do hmoty přidáme vajíčka a vymačkanou housku. Důkladně promícháme a vytvoříme kuličky v průměru 4 cm, lehce zmáčkneme a obalíme v hladké mouce. Smažíme v rozpáleném oleji. Necháme vychladnout a připravíme si nálev: vodu, olej, ocet, cukr a všechno koření povaříme. Karbanátky dáme do velké zavařovací lahve a zalijeme studeným nálevem. Necháme uležet v chladu asi 10 dní.
mrak24. 01. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.