Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pangasius v nálevu

Pangasius v nálevu

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 30min
Nutriční hodnoty
2088 kalorií 5.0g cukrů 109.0g tuků 159.0g bílkovin

Příprava

Housku namočíme do mléka a po chvilce vymačkáme. Pangasia umeleme na masovém strojku společně s cibulí. Do hmoty přidáme vajíčka a vymačkanou housku. Důkladně promícháme a vytvoříme kuličky v průměru 4 cm, lehce zmáčkneme a obalíme v hladké mouce. Smažíme v rozpáleném oleji. Necháme vychladnout a připravíme si nálev: vodu, olej, ocet, cukr a všechno koření povaříme. Karbanátky dáme do velké zavařovací lahve a zalijeme studeným nálevem. Necháme uležet v chladu asi 10 dní.


mrak

24. 01. 2010, Recept navštíven: 1640x

Podobné recepty


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý recept, vyskúšam

10. 01. 2017, 20:17

Přidat komentář

Facebook komentáře