Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pangasius v nálevu

Pangasius v nálevu
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 30min , porce

2088 kalorií, 5.0g cukrů, 109.0g tuků, 159.0g bílkovin

Příprava

Housku namočíme do mléka a po chvilce vymačkáme. Pangasia umeleme na masovém strojku společně s cibulí. Do hmoty přidáme vajíčka a vymačkanou housku. Důkladně promícháme a vytvoříme kuličky v průměru 4 cm, lehce zmáčkneme a obalíme v hladké mouce. Smažíme v rozpáleném oleji. Necháme vychladnout a připravíme si nálev: vodu, olej, ocet, cukr a všechno koření povaříme. Karbanátky dáme do velké zavařovací lahve a zalijeme studeným nálevem. Necháme uležet v chladu asi 10 dní.

mrak

24. 01. 2010, Recept navštíven: 1584x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pangasius v těstíčku

Pangasius v těstíčku

Plátky omyjeme pod tekoucí studenou vodou, osušíme a osolíme dle chuti. Z vejce, mouky, sojové omáčky, citr...

Pangasius v nálevu

Pangasius v nálevu

Housku namočíme do mléka a po chvilce vymačkáme. Pangasia umeleme na masovém strojku společně s cibulí. Do ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pangasius v nálevu Link-arrow
Thumb.1264002008-3753

Domácí housky

K trošce vlažného mléka přidáme kvasnice, trochu mouky a vyrobíme tak kvásek, který necháme vykynout. Poté ...


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře