Králičí maso z pánve

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

108 kalorií
20.0g cukrů
1.0g tuků
2.0g bílkovin


Příprava

Králičí maso nakrájíme na nudičky, osolíme a opepříme. Cibulku nakrájíme na půl měsíčky, žampiony na kousky. Do pánve(používám elektrickou) dáme olej a maso prudce osmažíme, přidáme cibulku, promícháme a chvilku smažíme. Pak přidáme žampiony, kečup, chilli omáčku, masox a kapku vody. Dusíme doměkka.

přidejte na:
mrak

22. 01. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
veerac
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Přidala jsem nasekané mandle. Dodá tomu lepší chuť.
Přidané ingredience: mandle
veerac 21. 02. 2014, 15:40
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi chutný recept, robím často ak mam kralika
hanka 10. 01. 2017, 21:44
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
príprava králika nenáročná, jednoduché suroviny, recept chutný
dušanka 17. 07. 2017, 13:16
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutne pripravený králik z dobrých ingrediencii
majka 17. 01. 2019, 11:54
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept je dobrý
katka16031 05. 04. 2019, 20:33
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo vydarený recept
palino 18. 04. 2019, 19:15