Lahůdkový pangasius
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
880
kalorií
10.0g
cukrů
51.0g
tuků
83.0g
bílkovin
Příprava
Pangasia zakápneme citr.šťávou a necháme chvíli uležet. Osolíme a opepříme. Na orestované slanině pangasia osmahneme. Mezitím si vymažeme zapékací misku máslem a rybu pak do ní vložíme i s osmahnutou slaninkou. Posypeme ji plátky žampionů a pečeme asi 15 min. Plátky ryby vyjmeme a uchováme v teple. Do výpeku přidáme kolečka cibule, plátky jablek lehce osolíme a osmahneme. Plátky pangasia dáme na talíř a obložíme směsí.
mrak23. 01. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.