Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Borůvkový likér

Borůvkový likér
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 0min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 30min , porce

1150 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Borůvky rozmačkáme a necháme v kameninovém hrnci v chladu 2-3dny stát.Pak přes plátno prolisujeme a chvilku povaříme s cukrem,kůrou z pomeranče,kmínem,skořicí a hřebíčkem asi půl hodiny.Po vychlazení přilijeme rum a vodku a uzavřené necháme 4 dny na sluníčku za oknem.Přecedíme a můžeme vychlazené podávat.

mrak

11. 01. 2010, Recept navštíven: 3718x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Borůvkový likér

Borůvkový likér

Borůvky rozmačkáme a necháme v kameninovém hrnci v chladu 2-3dny stát.Pak přes plátno prolisujeme a chvilku...

Zobrazit všechny podobné recepty k Borůvkový likér Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný liker a zdravy

03. 10. 2016, 14:39

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept je výborný

13. 11. 2016, 20:13

Přidat komentář
Roxana
Jejej, u vás rostou teď borůvky, Maruško? No schováme to na léto, jak se urodí....

Roxana 11. 01. 2010, 10:34

mrak
To je recept na léto máš pravdu

mrak 11. 01. 2010, 17:08

veerac
...ale to by mi ještě někdo musel ty borůvky nasbírat. Já jsem schopna za celý den nasbírat s bídou necelý litr.

veerac 15. 01. 2010, 23:46

Ajaja
Ale děvčata, v supermarketech přece "rostou" celý rok :-))

Ajaja 17. 01. 2010, 20:13

veerac
Jenže na chuť jsou příšerný. Neni nad čerstvé z lesa.

veerac 18. 01. 2010, 18:26

Ajaja
Fakt je, že i já to řeším sběrem v létě a šup s tím na mrazák, ale pak už jen do koláče či do zmrzky.

Ajaja 18. 01. 2010, 20:52

mrak
Vždy byl likér dělán v létě.Nevím jak by chutnal z borůvek z mrazáku.

mrak 18. 01. 2010, 21:11

veerac
Já myslím, že do likéru by to mělo být jedno, jestli z mrazáku nebo jestli jsou čerstvé, akorát by možná vadila voda, co se do nich namrazí.

veerac 19. 01. 2010, 12:15

Facebook komentáře