Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Borůvkový likér

Borůvkový likér

Obtížnost Čas přípravy
0min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 30min
Nutriční hodnoty
1150 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Borůvky rozmačkáme a necháme v kameninovém hrnci v chladu 2-3dny stát.Pak přes plátno prolisujeme a chvilku povaříme s cukrem,kůrou z pomeranče,kmínem,skořicí a hřebíčkem asi půl hodiny.Po vychlazení přilijeme rum a vodku a uzavřené necháme 4 dny na sluníčku za oknem.Přecedíme a můžeme vychlazené podávat.


mrak

11. 01. 2010, Recept navštíven: 3965x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný liker a zdravy

03. 10. 2016, 14:39

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept je výborný

13. 11. 2016, 20:13

Přidat komentář
Roxana
Jejej, u vás rostou teď borůvky, Maruško? No schováme to na léto, jak se urodí....

Roxana 11. 01. 2010, 10:34

mrak
To je recept na léto máš pravdu

mrak 11. 01. 2010, 17:08

veerac
...ale to by mi ještě někdo musel ty borůvky nasbírat. Já jsem schopna za celý den nasbírat s bídou necelý litr.

veerac 15. 01. 2010, 23:46

Ajaja
Ale děvčata, v supermarketech přece "rostou" celý rok :-))

Ajaja 17. 01. 2010, 20:13

veerac
Jenže na chuť jsou příšerný. Neni nad čerstvé z lesa.

veerac 18. 01. 2010, 18:26

Ajaja
Fakt je, že i já to řeším sběrem v létě a šup s tím na mrazák, ale pak už jen do koláče či do zmrzky.

Ajaja 18. 01. 2010, 20:52

mrak
Vždy byl likér dělán v létě.Nevím jak by chutnal z borůvek z mrazáku.

mrak 18. 01. 2010, 21:11

veerac
Já myslím, že do likéru by to mělo být jedno, jestli z mrazáku nebo jestli jsou čerstvé, akorát by možná vadila voda, co se do nich namrazí.

veerac 19. 01. 2010, 12:15

Facebook komentáře