
Borůvkový likér
Obtížnost
Čas přípravy
0min
Čas vaření
30min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
1150
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Borůvky rozmačkáme a necháme v kameninovém hrnci v chladu 2-3dny stát.Pak přes plátno prolisujeme a chvilku povaříme s cukrem,kůrou z pomeranče,kmínem,skořicí a hřebíčkem asi půl hodiny.Po vychlazení přilijeme rum a vodku a uzavřené necháme 4 dny na sluníčku za oknem.Přecedíme a můžeme vychlazené podávat.
mrak11. 01. 2010
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
katka16031 03. 10. 2016, 14:39

hanka 13. 11. 2016, 20:13
Komentáře
Přidat komentář© 2022, Railsformers, s.r.o.
Roxana 11. 01. 2010, 10:34
mrak 11. 01. 2010, 17:08
veerac 15. 01. 2010, 23:46
Ajaja 17. 01. 2010, 20:13
veerac 18. 01. 2010, 18:26
Ajaja 18. 01. 2010, 20:52
mrak 18. 01. 2010, 21:11
veerac 19. 01. 2010, 12:15