Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Domácí hořčice

Domácí hořčice
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 50min
Celkový čas: 1h 10min , porce

1882 kalorií, 60.0g cukrů, 138.0g tuků, 60.0g bílkovin

Příprava

Cuketu oloupeme,odstraníme jadérka a nastrouháme na hrubo.Česnek a feferonku nasekáme na malé kousky, přidáme ostatní suroviny a vše vaříme do měkka.Vše rozmixujeme a naplníme do skleniček.Sterilujeme 15 minut.

mrak

15. 01. 2010, Recept navštíven: 2671x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Domácí hořčice

Domácí hořčice

Cuketu oloupeme,odstraníme jadérka a nastrouháme na hrubo.Česnek a feferonku nasekáme na malé kousky, přidá...

Čerstvá domácí hořčice

Čerstvá domácí hořčice

Nejprve si necháme projít varem ocet a necháme vychladnout. Hořčičná semínka umeleme na mlýnku na mák a míc...

Zobrazit všechny podobné recepty k Domácí hořčice Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře