Vanilková rychlopěna
Obtížnost
Čas přípravy
4h 0min
Čas vaření
0min
Celkový čas
4h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
229
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Do hlubší mísy vylijeme kondenzované mléko a do mísy též vložíme metly. Přikryjeme potravinářskou fólií. Vše dáme do lednice a necháme vychladit nejméně 3 hodiny. Poté šleháme ručním mixérem na nejvyšší obrátky tak dlouho, dokud kondenzované mléko nezačne mít konzistenci šlehačky (pěny). Pak přidáváme po kapkách esenci a po lžících moučkový cukr. Již nešleháme, jen lžící promícháváme.
Tip k receptu
* k pěně podávejte různé cukrářské výrobky - trubičky, oplatky, štramberské uši, ...
Hanca33305. 02. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.