Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Vařená cizrna

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 50min , porce

162 kalorií, 5.0g cukrů, 2.0g tuků, 10.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Cizrnu si nejříve přebereme a dáme namočit do většího množství vody, nejlépe přes noc.

Vodu nevyléváme, ale vaříme v ní cizrnu a to asi 45 minut. Protože je cizrna jednou z luštěnin, je nadýmavá, abychom to trochu eliminovali, přidáme k ní nějakou bylinku např majoránku (údajně by to mělo pomoci proti nadýmání).

Bulb Tip k receptu

Zaujme netypickou oříškovou chutí.

Peta S

08. 02. 2010, Recept navštíven: 6113x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Vařená cizrna

Vařená cizrna

Cizrnu si nejříve přebereme a dáme namočit do většího množství vody, nejlépe přes noc. Vodu nevyléváme, ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Vařená cizrna Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře