Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Ananasový nápoj

Ananasový nápoj
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 15min , porce

0 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Ananas oloupeme a nakrájíme na kousky. Vložíme do skleněné nádoby a přidáme led a cukr. Vše rozmixujeme ručním mixerem na tekutou hmotu. Dolijeme vodou a dle potřeby přidáme šťávu z citrónu.

katka16031

30. 11. 2009, Recept navštíven: 2390x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Ananasový nápoj

Ananasový nápoj

Ananas oloupeme a nakrájíme na kousky. Vložíme do skleněné nádoby a přidáme led a cukr. Vše rozmixujeme ruč...

Zobrazit všechny podobné recepty k Ananasový nápoj Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělávám a někdy i v kombinaci s troškou Maraschina. Ananas nám chutná snad na všechny způsoby.
Přidané ingredience: Maraschino

04. 03. 2013, 14:42

Thumb
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jJgurt (vanilkovy) a Caro (rozpustny cerealni napoj) misto cukru a citronu. Ma to jinou chut, ale je to mnamka! A stale zdrava :)
Přidané ingredience: + jogurt (vanilkovy) a caro (rozpustny cerealni napoj)

Maru 03. 03. 2015, 22:53

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý vonavy ananasový nápoj

23. 11. 2016, 21:24

Přidat komentář

Facebook komentáře