Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Angreštová marmeláda s rumem

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 0min
Nutriční hodnoty
4548 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 20.0g bílkovin

Příprava

Nezralý angrešt pomeleme na mlýnku na ovoce. Na marmeládu potřebujeme 1 litr vylisované šťávy. Získanou šťávu z angreštu zahřejeme k bodu varu. Po částech vsypeme cukr a snažíme se, abychom nepřerušili bod varu. Povaříme asi 5 minut, vmícháme vanilkové cukry a odstavíme. Sebereme nežádoucí pěnu a vmícháme rum.
Marmeládu naplníme do malých skleniček a sterilujeme 15 minut při 85°C.

Bulb Tip k receptu

Lepší je dát vanilkový cukr, aroma vanilky se lépe zachová. Je-li angrešt už zralý, tak doporučuji přidat 1 Želírfix 1:1.


Přidat na Pinterest
JanaB

12. 08. 2011, Recept navštíven: 2957x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
v lete určite vyskúšam

27. 03. 2017, 09:51

Přidat komentář

Facebook komentáře