Bazalkový ocet

Obtížnost

Čas přípravy

5min
Čas vaření
0min

Celkový čas

5min

Porce


Nutriční hodnoty

261 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
2.0g bílkovin


Příprava

Do vinného octa vložíme česnek i bazalku a necháme vyluhovat 14 dní v chladu. Poté ocet scedíme a můžeme jej použít k dochucení zeleninových a luštěninových salátů.

přidejte na:
Chybí obrázek

03. 04. 2014

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
vyborné

13. 11. 2015, 20:15

Chybí obrázek
moze byt dobré

05. 12. 2015, 20:31

Chybí obrázek
robím tento bazalkový ocot, je dobrý

22. 02. 2017, 20:06

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.