Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bazalkový ocet

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 5min
Nutriční hodnoty
261 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

Do vinného octa vložíme česnek i bazalku a necháme vyluhovat 14 dní v chladu. Poté ocet scedíme a můžeme jej použít k dochucení zeleninových a luštěninových salátů.


Přidat na Pinterest
planeta

03. 04. 2014, Recept navštíven: 1708x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné

13. 11. 2015, 20:15

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
moze byt dobré

05. 12. 2015, 20:31

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robím tento bazalkový ocot, je dobrý

22. 02. 2017, 20:06

Přidat komentář

Facebook komentáře