Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Bazalkový ocet

Bazalkový ocet
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 5min , porce

261 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 2.0g bílkovin

Příprava

Do vinného octa vložíme česnek i bazalku a necháme vyluhovat 14 dní v chladu. Poté ocet scedíme a můžeme jej použít k dochucení zeleninových a luštěninových salátů.

planeta

03. 04. 2014, Recept navštíven: 1341x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Bazalkový ocet

Bazalkový ocet

Do vinného octa vložíme česnek i bazalku a necháme vyluhovat 14 dní v chladu. Poté ocet scedíme a můžeme je...

Zobrazit všechny podobné recepty k Bazalkový ocet Link-arrow

Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné

13. 11. 2015, 20:15

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
moze byt dobré

05. 12. 2015, 20:31

Přidat komentář

Facebook komentáře