Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Bazalkový ocet

Bazalkový ocet

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 5min
Nutriční hodnoty
261 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

Do vinného octa vložíme česnek i bazalku a necháme vyluhovat 14 dní v chladu. Poté ocet scedíme a můžeme jej použít k dochucení zeleninových a luštěninových salátů.


planeta

03. 04. 2014, Recept navštíven: 1462x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné

13. 11. 2015, 20:15

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
moze byt dobré

05. 12. 2015, 20:31

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robím tento bazalkový ocot, je dobrý

22. 02. 2017, 20:06

Přidat komentář

Facebook komentáře