Baileys trochu jinak

Denně vám přinášíme nové recepty a nápady ne jen ke klasickým jídlům, ale i pro výjimečné události. Aktuálně to jsou Vánoce s jejími tradičními recepty, ale i novými experimenty. Ale co by to bylo za vánoční pohoštění bez alespoň menší dávky toho správného nápoje k němu? Nechte jídlo chvilku jídlem a podívejte se společně s námi na to nejlepší do vašich strádajících skleniček!

#chefparade-siroky 

Domácí Baileys

Nikdy se vám nechtělo utrácet mnoho peněz za kvalitnější alkohol, ať už je pro sváteční využití, či jiné události? Některé za ty peníze opravdu stojí, ale pokud jste přesto názoru, že chcete i přes drahá vánoční období sehnat něco levně i v plné kvalitě, bez nesmyslného nakupování půl roku předem, tak jste na správném místě!

Recept je rychlou, chutnou a hlavně levnou variantou Baileys s blízkou vánoční tradicí jako jeho příbuzný - vaječný koňak, který stojí za ochutnání.  



Vaječný koňak s kokosem

Nemáte chuť na Baileys nebo jednoduše nejste ten správný typ na jeho alkoholové suroviny potřebné k přípravě? 

Neváhejte, ty ostatní které máte použít na tento odzkoušený recept klasičtějšího, vánočního nápoje s novodobou chutí a aromatickou vůní kokosu, odkazující zpět na teplé letní období, kdy vám bude o to více příjemně a teplo!



Vaječný koňak s čokoládou

Že se dá čokoláda také pít je dlouhou dobu známo - hlavně mlsným dětem, které chtějí pokud možno co nejčastěji kakao. Ale co vyzkoušet čokoládovou verzi klasického, vaječného koňaku pro mlsné dospělé?

Perfektní do páru s cukrovím, které jste si schovali, aby jej někdo, mimo Vás, nesnědl. Udělejte si relaxační chvilku u vánočně naladěné televize nebo pozvěte přátele. Ne nadarmo se říká, že alkohol sbližuje - hlavně když je tak dobrý a vy se můžete chlubit jeho přípravou!




#tescoma-siroky 

přidejte na:

13. 12. 2016

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář