Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Domácí Baileys

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 0min 2h 30min
Nutriční hodnoty
1125 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Plechovky Salka dáme na 2 hodiny vařit (z toho 1.5 hodiny necháme jen mírně bublat).
Zatím si v mléce bez cukru uvaříme mandlový pudink.
Jakmile Salko i pudink vychladne, vložíme je do mixéru a postupně přiléváme whisky (či rum). Směs nakonec přecedíme a necháme co nejdéle odležet.


Přidat na Pinterest
Dominika Schelle

02. 12. 2013, Recept navštíven: 4132x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Jednoduší je koupit karamelizované mléko

01. 12. 2014, 09:06

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné a lahodné

25. 09. 2015, 14:52

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborné

12. 12. 2015, 17:26

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre

03. 01. 2016, 13:58

Kutead
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Výborně, akorát jsem z receptu nepochopil, že mám dát vařit zavřené plechovky do hrnce z vodou, to jsem se dozvěděl až v jiném receptu když už jsem měl Salka v mlékovaru, ale i tak to dopadlo skvěle.

22. 03. 2017, 07:43

Přidat komentář

Facebook komentáře