Vaječný koňak čokoládový
Obtížnost
Čas přípravy
55min
Čas vaření
5min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
2148
kalorií
0.0g
cukrů
17.0g
tuků
18.0g
bílkovin
Příprava
Smetanu nalijeme do hrnce a přidáme nalámanou čokoládu. Za stálého míchání smetanu pomalu zahříváme až k bodu varu a poté jí s čokoládou vaříme 2 minuty. Odstavíme a za občasného zamíchání necháme zcela vychladnout. Žloutky vymícháme s cukrem a hotovou žloutkovou směs promícháme se salkem a čokoládou. Nakonec vmícháme rum a hotový koňak naplníme do láhví.
Tip k receptu
Koňak necháme před konzumací asi týden uležet na chladném místě.
JanaB01. 03. 2012
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.