Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bylinky a koření

Potkala jsem v jednom krámku s kořením a bylinkami letáček o jejich užití. Třeba se vám bude líbit.

Individuálně ho mohu zaslat emailem.

Fotogalerie

slunina

20. 01. 2010

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář
Ajaja
A kde je letáček ?

Ajaja 19. 01. 2010, 17:17

Roxana
Na titulní straně...

Roxana 19. 01. 2010, 22:51

slunina
Myslela jsem, že to půjde rozkliknout. Zkusím si to narvat mezi fotky, tam by to mohlo jít.

slunina 20. 01. 2010, 08:30

veka
U Tebe v profilu to ale taky moc nejde přečíst. Ale díky za něj. Pokusím si to nějak vytisknout, třeba to půjde

veka 20. 01. 2010, 11:12

veka
Tak bohužel, ale nejde to přečíst. Uložila jsem si to a vytiskla, ale je to rozmazané.

veka 20. 01. 2010, 11:15

slunina
Ještě Vám to můžu poslat emailem, jestli chcete.

slunina 20. 01. 2010, 12:38

veka
Super, tak jestli můžeš, tak já se hlásím. Svůj email bych měla mít ve svém profilu. Díky

veka 20. 01. 2010, 13:37

slunina
Tak už to tam letí :-)

slunina 20. 01. 2010, 13:41

veka
Super, mám to. Díky moc

veka 20. 01. 2010, 14:14

Ajaja
Taky prosím poslat..... Díky

Ajaja 21. 01. 2010, 16:51

Roxana
Jestli ještě mohu já poprosit, meil mám v profilu...

Roxana 27. 01. 2010, 10:55

slunina
Máte to poslané. Pokud Vám to nedorazí, napište mi, prosím.

slunina 27. 01. 2010, 11:55

Ajaja
Dorazilo, pročetla jsem si to - díky

Ajaja 27. 01. 2010, 16:49

slunina
Není za co.

slunina 02. 02. 2010, 10:11

Ajaja
A k tomu mi dnes dorazilo koření od Rossku.

Ajaja 02. 02. 2010, 18:55

Roxana
Mně nedorazilo, ale určitě dorazí, nechala jsem se nalákat, ačkoliv, já už bych to koření co mám, mohla používat místo mouky..no mám děti, ne? Pak když se vaří přes léto, tak to ubývá.

Roxana 03. 02. 2010, 14:14

Ajaja
Koření není nikdy dost... dnes ho chci použít, takže bude mít u nás premiéru

Ajaja 03. 02. 2010, 17:07

Roxana
Tak zítra jistě přibude nový recept a dozvíme se, jak jste si pochutnali.

Roxana 03. 02. 2010, 18:30

Ajaja
Jó recept nebude, zatím jsem použila jen koření "bylinkové máslo"... :-)) Dělala jsem pánům kotletku na minutku, tak se to hodilo - byli spokojeni.

Ajaja 04. 02. 2010, 17:25

Angel 666
Holky, prosím, jak je teď v nabídce to nové koření, chci se zeptat, jestli náhodou nemáte nějaké zkušenosti s těmito druhy. Já kromě mexického koření ty ostatní neznám, tak by mě zajímalo, jestli to není moc pálivé a na co se to hodí. Znáte nějaké z těch směsí?

Angel 666 14. 02. 2010, 12:51

Roxana
Já zkusila houbové, měla jsem tu připravené i houby vlastní a na ně nedošlo, to koření tomu dalo takovou chuť a bylo tak výborné, že jsem si své houby šla zase schovat..... Díky tomu mému "klempírování teď" jsem další nezkusila, zdálo se mi i malinko pálivé, nevím ale jistě, zda jsem tam nedala sama pepř, no zkus ho olíznout - uvidíš. Jestli jsou všechny takové, panečku....

Roxana 15. 02. 2010, 00:05

Angel 666
Roxanko, tohle koření mám vyzkoušené už všechno, ale teď je v nabídce další kolekce- je tam mexické koření, adobado a ještě další tři druhy, tak na to jsem se ptala, protože to vůbec neznám a docela bych ho vyzkoušela,jenže nemůžu kvůli synovi dávat moc pálivé.

Angel 666 15. 02. 2010, 07:03

slunina
Já jsem si koření za zlaťáky objednala. Je tam houbové, na domácí sekanou, bylinkové máslo a něco jako vegeta. Krásně voní a jsou jemná.

slunina 15. 02. 2010, 11:32

slunina
Ale to nové neznám.

slunina 15. 02. 2010, 11:34

Angel 666
Já jsem si ho taky objednala a jsem s ním moc spokojená, všechny směsi jsou super. Ale teď nabízejí nové druhy Mexické koření, Argentina, Adobado, Texas country a Texas steak. A to mě láká, ale bojím se, aby nebylo moc pálivé, vypadá to na pěknou divočinu.

Angel 666 15. 02. 2010, 12:02

Ajaja
Hm, tak ta nová kolekce by mě docela lákala. Mexiko a texas jsem už zkoušela, hlavně na minutkové maso - pánové rádi pikant.

Ajaja 15. 02. 2010, 17:44

Ajaja
Tak jsem si ho taky objednala. To už bude druhá kolekce.

Ajaja 15. 02. 2010, 17:47

Angel 666
No, tak mě taky doma přesvědčili, že ho vyzkoušíme. Mlsnější část rodiny tvrdila, že "se to určitě sní", tak už je taky objednáno.

Angel 666 15. 02. 2010, 20:00

Ajaja
Jj, poslouchat se musí :-))))))

Ajaja 15. 02. 2010, 20:42

Roxana
Holky dejte vědět, já sice našla další koření doma, div jsem neomdlela, ale jsem zvědavá, jaké bude.

Roxana 15. 02. 2010, 20:57

Ajaja
Koření vydrží dlouho - teda když se nepoužívá :-))))

Ajaja 15. 02. 2010, 21:24

Roxana
Tedy to musím uznat, že tohle je objevný výrok!!!!!!

Roxana 15. 02. 2010, 21:26

Roxana
Angel, no jo, to abych tu pak vařila pro celé město, jak na potvoru, my taky koupíme kdeco, tady bylo plno koření, dcera to v Praze nechtěla, moc nevaří a navíc nejí pálivé, to je práce mne by lákalo. A což, zkrachujem -li , bydlíme u silnice, že bych si tu postavila nějaké rychlé občertvení? PIKANTO MEXIKANO ROXANTINO? To asi ITALIANO, že jo? Vedle točí pivo....

Roxana 15. 02. 2010, 22:06

Angel 666
Podle nové kolekce koření v nabídce bych to spíš viděla na ROXANTENO MEXICANO ARGENTINOS TEXASO :o))).

Angel 666 16. 02. 2010, 07:02

Roxana
Jééé, s tím bych tady mohla udělat díru do světa, to je krááásnééé! Jako bych to už viděla na ceduli...

Roxana 16. 02. 2010, 13:36

Ajaja
A prosím o zřízení kolonky "světová kuchyně"...:-))

Ajaja 16. 02. 2010, 17:11

Roxana
Tak!

Roxana 16. 02. 2010, 21:03

slunina
Až se to rozjede, hlásím se do fronty :-)

slunina 05. 03. 2010, 11:28

Facebook komentáře