Také to znáte - obalujete třeba řízky a zbyde vám trochu vajíčka. Co s ním ? Vyhodit je to škoda, obalit už není co. Máme-li v plánu připravit třeba míchaná vajíčka, je po starosti, Ale když ne ?
Já postupuji takto: do zbytku vajíčka přidám trochu mouky tak, aby vznikla řídká kašička. Do té přidám zbytek strouhanky, aby vznikla hustá hmota, která se dá tvarovat například jako karbenátek, prostě taková placička. Tu pak osmažím stejně jako řízek, Nejlépe chutná teplá.
Pokud místo řízků obaluji květák, tak si trochu květáku nechám a do té kašičky ho rozmačkám, Pak už je postup stejný.
A nic nepřijde nazmar.
tepito 19. 02. 2010, 11:45
Angel 666 19. 02. 2010, 18:58
Ajaja 19. 02. 2010, 19:02
PrinceznaII 20. 02. 2010, 22:16
tepito 21. 02. 2010, 09:30
veerac 21. 02. 2010, 17:21
tepito 21. 02. 2010, 18:12
Ajaja 22. 02. 2010, 20:25
tepito 23. 02. 2010, 07:17
Ajaja 23. 02. 2010, 18:29
veerac 23. 02. 2010, 19:02
Ajaja 23. 02. 2010, 19:12
veerac 23. 02. 2010, 19:15
tepito 23. 02. 2010, 19:16
veerac 23. 02. 2010, 19:22
tepito 23. 02. 2010, 19:27
veerac 24. 02. 2010, 10:15
Ajaja 24. 02. 2010, 18:03
veerac 25. 02. 2010, 12:24
tepito 25. 02. 2010, 12:53
veerac 26. 02. 2010, 09:58