Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Dobrá chuť omáčky

Pokud chceme u hovězí omáčky docílit dobré chuti a velmi pěkné barvy, musíme šťávu nejprve vydusit až na tuk. Pak v něm opražíme přidanou mouku a nakonec zalejeme vodou.

heladon

26. 03. 2010


Přidat komentář
Thumb
Pane bože komu tohle stvoření vaří?! Vodou se zalívájí kytičky nebo káva. F.

Florian. 26. 03. 2010, 11:31

Ajaja
Mně se osvědčilo maso lehce obalit v mouce, zprudka opéci, pak podlít vývarem... šťáva je moc dobrá a zahuštěná.

Ajaja 27. 03. 2010, 16:58

mozek
Je to také jeden ze způsobů

mozek 28. 03. 2010, 11:10

Facebook komentáře