Pokud se Vám nedostává při pečení vlašských ořechů, lze toto vyřešit pomoci ovesných vloček, které lehce osmahneme na malém množství oleje na teflonové pánvi. V pečiv o chutnají jako pravé ořechy, ale nesmí se přepálit.
© 2024, Railsformers s.r.o.
Pokud se Vám nedostává při pečení vlašských ořechů, lze toto vyřešit pomoci ovesných vloček, které lehce osmahneme na malém množství oleje na teflonové pánvi. V pečiv o chutnají jako pravé ořechy, ale nesmí se přepálit.
01. 01. 2010
Roxana 01. 01. 2010, 22:32
mozek 02. 01. 2010, 16:01
Roxana 03. 01. 2010, 15:57
mozek 03. 01. 2010, 16:46
Roxana 03. 01. 2010, 19:14
mozek 04. 01. 2010, 14:28
tepito 19. 02. 2010, 11:46
Roxana 19. 02. 2010, 14:42
mozek 19. 02. 2010, 14:59