Není dárek jako dárek, tomuhle já říkám "dárek"

Milé dámy a návštěvnice tohoto serveru. Abyste si patřičně vážily těchto webových stránek a chovaly se stejně slušně korektně jako ony, dovolím si vím napsat pár poučných, ba dovolím si tvrdit, varovných slov.

Jsem milovnice Coca-Coly, leč je na mne příliš sladká, ač čokoládu jsem ještě neobjevila, že by byla příliš sladká, podivné, jinak nic sladkého nemusím...no co dělají takové patoky Coly za desetikorunu, piji ty, protože nejsou přeslazené. Co v nich je, po tom mi nic není, nenechám si zkazit chuť, od toho jsou tu jiní.

Přítel mé dcery pije pravou Coca-Colu a další nápoje této firmy. No a já člověk soutěživý, se před nějakým rokem přihlásila, pod sliby, co to bude za ceny a krásu na těchto stránkách, no ale trvalo to nějak dlouho..Přestala jsem tam chodit, leč to nešťastné dítě mi nosí pytlíky  špuntů a já, osoba přisleplá, opisuji nečitelné kódy, i led  lupu jsem si koupila, opisuji přes brýle  a lupu kódy, zadávám ochrané kódy a makám ostošest.

Když jsem pak zjistila, že nevyčerpám-li vše dle jejich - mnou nepřečtených pravidel do určité doby, jednoduše mi jich část seberou, co na tom že co  korunka bod, když je jich 10, to je slávy, pak vám 160 odmáznou a je to!

Tak jsem honem šla vybírat dárky! Tedy "dárky". Můžete si vybrat logo na mobil či dokonce melodii!!!!    No, věřili byste tomu, tak se rozmáchout?

No jsem už dáma v letech, to mne nebralo, mám logo vlastní a to mne těší víc, mám k němu citový vztah.

Další dárky byly lákavé DVD! Tak to jo, aspoň něco. Ano, budu - li hovořit za sebe, tak zaplatím 180 bodů , to se mezitím v té Cole utopím...stáhnu si to a mám to CELÝCH 24 hodin k dispozici! Doporučuji - vzít si dovolenou a čumět do vyblednutí obrazu, ať si cenu náležitě užijete.

Takže i nadále piji tu svoji oblíbenou bryndu za 8,90, nesoutěžím, s patřičným komentářem se tam odhlásím, při té ceně by totiž k balíku to DVD občas mohli dávat zdarma, ale to dělají jiné firmy, tihle si možná kvůli  nákladným darům ještě přirazí na ceně.

Takhle dojdou daleko, Boží mlýny melou pomalu, ale ....

Tak jak tady uslyším nějaké brblání, tak vás přihlásím tam a ti vás proškolí, zač je dárků loket! Kapitalismus není žádný zaopatřovací ústav!

Slovy Fučíka: LIDÉ  BDĚTE!!!

TO VÁM POVÍM, TEN ANI NETUŠIL, JAKÁ JE TO PRAVDA!

přidejte na:
Roxana

27. 12. 2009

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář
Ajaja
Řeknu Ti, dostala jsi mě... ještěže colu nepiju.

Ajaja 28. 12. 2009, 16:15

slunina
Já taky kolu nepiju, jen, když mě bolí žaludek, tak sice trpím, protože mi nechutná, ale v žaludku mi to hezky zabublá a je líp :-) Takže když si koupím půllitrovku za čtvrt roku, na té mojí dvacce si toho moc nevezmou. :-)

slunina 07. 01. 2010, 09:27

Roxana
Zajímavé, že to fakt pomáhá! Prvně to obíhalo jako drb, pak mi to poradila i lékařka a pak to někdo zdokonalil na ledové kostky z Coly, protože se to rozpouští pomaleji, aby zase žaludek nedostal takový náraz, prostě to cucat či pít studené pomalu.

Roxana 07. 01. 2010, 11:24

slunina
Asi je to takovej dryják, že to rozpustí celej obsah žaludku :-) Podobně mi funguje i tonik. Ale na panáka becherovky to nemá.

slunina 07. 01. 2010, 11:59

Roxana
Jo, mám o tom plno e-mailů, co vše dokáže Cola zlikvidovat, ale hlavně když pomůže, pak to neřeším. No Becherovka holt je už z jiného soudku, ale děcku to nedáš...

Roxana 07. 01. 2010, 14:09

slunina
To ne, to máte pravdu. Takovéto věci jsem zatím ještě neřešila.

slunina 07. 01. 2010, 14:20

Ajaja
Taky mám e-mailem nějaké rady. Nejvíce mě zaujala ta, že se hodí na čištění odpadu, resp. při ucpaném odpadu např. u dřezu stačí prý nalít láhev coly... Na druhou stranu mám osobně vyzkoušeno, že když ev. postihne jednoho průjem, tak trocha coly po lžičkách a pokojové teploty naopak pomůže.

Ajaja 08. 01. 2010, 17:45

Roxana
Průjem - spolehlivě Rum, ne celá láhev, to bychom léčili jiné věci, Cola na žaludek a zvracení, do ucpaného dřezu jsem to neslyšela, ale jako milovník tohoto nápoje bych to nemohla vylít! Chcete li, milé dámy vyčistit dřez či odpad ve vaně, tak pořádně zvonem a pak nasypat jedlou sodu, zalít octem , nechat působit a horkou vodou spláchnout. Osvědčené - neškodné. A protože jsem úchyl, stojím u toho a zírám, protože to šumí a bublá jééééé, to je krása!

Roxana 08. 01. 2010, 23:31

Ajaja
Tak tu colu už takhle vyzkoušelo hodně lidí (mně to kdysi poradil egyptský lékař) a funguje. Dřez - colu jsem fakt četla v nějakém časopise, ale nezkoušela, neb také praktikuji jedlá soda, ocet.. zvon... a jednou za kvartál tam naliju něco zázračné chemie...

Ajaja 09. 01. 2010, 08:44

Roxana
Vidíš, mně praktická lékařka a oni to znají i v Egyptě, Ten svět je prostě dneska malý. A co je to let, kdy to byla rarita, dnes to zná každé malé dítě. Do dřezu slyším prvně a neměla bych na to prostě srdce to tam vylít.

Roxana 09. 01. 2010, 10:45

Ajaja
No mě tenkrát vyděsila ta představa, co vše by byla schopná v dřezu rozpustit, takže potom v žaludku......

Ajaja 09. 01. 2010, 14:07

Roxana
Tahle představa mne poprvé vyděsila, když jsem viděla minci nějaký den ponořenou do Coly, tak jsem se utěšovala, že tak dlouho to v žaludku nemám. To jak kdyby pil H2SO4. Ale nikdy jsem neslyšela, že by z pití Coly měl někdy někdo zdravotní potíže či nemoc, a to ani v AMERICE!!! - zemí stížností a soudů o miliony. Tak to neřeším a nebojím, nebojím, jen prosíííím - neslaďte tolik, anebo jó, já se přeorientovala na Kofolu, lásku mého mládí a ČESKÝ PODNIK S ČESKOU ZNAČKOU.

Roxana 09. 01. 2010, 15:24

Ajaja
Už jsem i z medicínských kruhů slyšela, že cola zatěžuje játra (o množství cukru není pochyb)

Ajaja 09. 01. 2010, 17:03

Roxana
No vida, mně to hned bylo divné, ten cukr to vím, a já nerada přeslazené, nevím jestli to má nějaký účel, rvát tam tolik cukru či mne chtějí naštvat. A stejně jim to nepiju a nesoutěžím, to je "povedená soutěž".

Roxana 09. 01. 2010, 18:15

Ajaja
Já místo coly raději vinný střik

Ajaja 09. 01. 2010, 19:21

slunina
Do dřezu já syspu Turbo čistič a zaleje se vroucí vodou. Pak na to vejrám, jak si to tam škrundá. Jinak když už musíám kolu, dávám si tu Zero, přijde mi míň sladká. Taková Kofola, ta má aspoň nějakou chuť. A s plátkem citronu, hm hm.

slunina 11. 01. 2010, 11:07

Roxana
Turbo neznám,ale používala jsem Krtka, jednou jsem se dočkala takového "zážitku", že Krtek letěl a nikdy více žádnou chemii, nemohu to teď líčit, ale jak jsem se pak dozvěděla, stalo se to více lidem, nedbala jsem varování...no nechci ani vzpomínat!

Roxana 11. 01. 2010, 12:53

slunina
Není, mamka od ní objednává tak 4 roky a ani jiné prací prášky nekupuje. Prostě nemají žádné velké reklamy. Samozřejmě ne všechno je perfektní, ale některé věci máme oblíbené a je to opravdu levné.

slunina 12. 01. 2010, 10:49

slunina
Jinak se jmenuju Pavlína :-)

slunina 12. 01. 2010, 10:51

Roxana
Dík, mně se nechtělo psát "slunino", i když sluníčko jsi... Pavli, máš pravdu, není to nové, synátor tu firmu zná. Já si ji musím pořádně prohlédnout, mají dost pestrou nabídku a já neměla tolik času. No, právě, české firmy tyto reklamy nemají a také hodně to posílají ve velkém, že se domluví div ne celá vesnice (tam to lidé kupují nejraději, mají to lepší než někam jet) a každý si nakoupí i na déle a domluví se jich víc, doprava se nějak zajistí, to už se pak vyplatí oběma stranám a nejsou reklamy, kvůli kterým jednou rozmlátím vlastní televizi vzteky - stupidity jedny!

Roxana 12. 01. 2010, 11:14

slunina
Určitě si to chce prohlédnout v klidu. Pokud si budete objednávat, lze to přes internet, i telefonicky - stačí je prozvonit, zavolají sami. Dopravné není žádná závratná částka a pokud se vám povede udělat větší objednávku, je to zdarma. Navíc rádi přihodí nějaký ten vzoreček, nad určitou sumu další.. Takové firmy já mám ráda.

slunina 12. 01. 2010, 11:24

Roxana
Já taky, hlavně proto, že jsou české, pane, teď si jich začínáme vážit, co, když jsme je nechali rozkrást... Já vás mladé lituju, ach jo, na nás musíte jednou nadávat - pozor! ač v Praze, na Václaváku s klíčema jsem nebyla! Už tehdy jsem věděla své, být tady, tak vím taky houby.. Snad nám aspoň ta Kofola zůstane!

Roxana 12. 01. 2010, 11:56

slunina
My doma české věci docela podporujem. Mívají stejnou kvalitu, jako zahraniční, ale bývají o půlku levnější. To máme tak i s psíma granulema. Celou dobu jsme kupovali Royal Canin, což ale stojí 15 kg 1600 a beruška je má na 3 měsíce. Objevili jsme jednu českou značku Delikan a jejich řada Supra je i pro alergické psy (například na lepší trávení, nebo srst). Tak jí kupujeme jehněčí s rýží, jednak jí to chutná, dobře je tráví a taky má po tom krásně lesklou srst. A stojej 800. To je rozdíl, co?

slunina 12. 01. 2010, 13:49

Roxana
Já Ti řeknu! To jsou ceny, já když to vidím, tak sebou v těch krámech málem praštím úlekem. Jak jsem psa nikdy neměla, tak zírám a to nadávám, co mne ty kočičí potvůrky stojí! Ti řeknu, vidět men moje babička, tak mi jednu natáhne koštětem, protože ta měla koček a krásných a zdravých a nějaký Whiskas, ta by mi to vysvětlila!

Roxana 12. 01. 2010, 14:35

slunina
Nojo, naši mají 2 perský kocoury v bytě a ti mají nejradři Friskies. Tak si asi dovedete představit, co stojí peněz. Pak jim koupí něco levnějšího a buď to žerou, nebo jsou o hladu. Pro mě byl hrozný šok se přestěhovat do Prahy. Já si tady v tý snobárně skoro nic nekoupím na sebe. Fakt hrůza.

slunina 12. 01. 2010, 14:48

Roxana
O Prazééé néé, prosím, nebo začnu brečet..mmám kořeny moc hluboko, jak se mi to jenom mohlo stát....kéž bych tu nesehnala místo a mohla zpět....

Roxana 13. 01. 2010, 18:05

Ajaja
Tak vidíte, jen jsem vzpomenula colu jako lék, už vyvstala akutní potřeba tohoto užití ....

Ajaja 13. 01. 2010, 18:24

Roxana
Ani se nedivím, já něco řeknu a jako bych to přivolala, tudíž se ze mne stala lehce pověrčivá osoba. Zatím se nikde neléčím.

Roxana 13. 01. 2010, 19:44

slunina
Asi je to individuální názor. Já se tu s tím nikdy nesžiju.

slunina 14. 01. 2010, 10:07

tepito
slunino-vůbec se ti nedivím-mě Praha taky nesedí.Manžel tam má příbuzný,tak tam občas jedem,ale honem zase pryč.Zlatý Liberec.

tepito 19. 02. 2010, 11:50