Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Nepřepaluj!

Při smažení řízků nebo karbanátek se lehko může stát, že olej na pánvi přepálíš. Zabráníš tomu tak, že do rozpáleného oleje vložíš kolečka mrkve, která ihned po zhnědnutí vyměníš.

notburga

12. 04. 2010

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář
Ajaja
Nebo se hodí smažit na sádle, které již není tak zatracováno, ale hlavně - snáší velmi dobře i vysoké teploty.

Ajaja 14. 04. 2010, 17:29

Roxana
Ha, od té doby co mám cholesterol těsně před infarktem, jsem zapudila olej, vyjma pouze olivového, ztužený tuk mi nesmí přes práh, to je jed a jen a jen sádlo. A hotovo, ať mne ze sádla třeba klepne. Vepřový řízek je na sádle nejlepší, protože svůj k svému. Oleje fuj. Margaríny fuj. Jedině máslo a ještě pečlivě vybírám.

Roxana 22. 02. 2011, 15:55

Facebook komentáře