Nepřepaluj!

Při smažení řízků nebo karbanátek se lehko může stát, že olej na pánvi přepálíš. Zabráníš tomu tak, že do rozpáleného oleje vložíš kolečka mrkve, která ihned po zhnědnutí vyměníš.

přidejte na:
notburga

13. 04. 2010


Další články

Přidat komentář
Ajaja
Nebo se hodí smažit na sádle, které již není tak zatracováno, ale hlavně - snáší velmi dobře i vysoké teploty.

Ajaja 14. 04. 2010, 19:29

Roxana
Ha, od té doby co mám cholesterol těsně před infarktem, jsem zapudila olej, vyjma pouze olivového, ztužený tuk mi nesmí přes práh, to je jed a jen a jen sádlo. A hotovo, ať mne ze sádla třeba klepne. Vepřový řízek je na sádle nejlepší, protože svůj k svému. Oleje fuj. Margaríny fuj. Jedině máslo a ještě pečlivě vybírám.

Roxana 22. 02. 2011, 16:55