Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pažitka a hnojení

Kdo si doma pěstuje pažitku pro celoroční použití, budeme-li ji hnojit kávovou sedlinou, rychleji nám poroste.

mozek

11. 03. 2010

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář
Ajaja
Ono stačí zalévat i zbytkem zeleného čaje - krásně hnojí.

Ajaja 29. 03. 2010, 19:43

mozek
Je to pravda, ale myslím si, že té kávové sedliny máme doma více, protože si denně vaříme kávu

mozek 30. 03. 2010, 12:57

Ajaja
A ještě k hubení škůdců - to se zase používají zbytky cigaret, kdy se tabáček namočí a tím se pak zalévá...

Ajaja 31. 03. 2010, 16:51

heladon
Výluh z tabáku je nejlepší postřik na mšici, velice se osvědčil tak dobře, jako zředěný lamolin

heladon 01. 04. 2010, 13:53

Thumb
koľko a ako často dávate do kvetináča priemeru asi 15-20 cm?

n 10. 05. 2010, 20:36

Facebook komentáře