Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Právě vychází první z dvanácti kuchařek EDICE Apetit

V knižní novince pojmenované jednoduše Koláče najdete stovku nejlepších receptů na koláče, buchty či řezy, které vybrala zkušená redakce časopisu Apetit. Všechny vybrané recepty byly vyzkoušeny v pověstné redakční kuchyni a dotaženy k dokonalosti!

34106_medium

Praha, 19. srpna 2010

„Nápady a recepty jsme čerpali z vlastních zápisníků, desítek kuchařek i šesti ročníků Apetitu,“ popisuje výběr šéfredaktorka časopisu Hanka Matoušková. „Vybrané recepty jsme celé týdny zkoušeli a dolaďovali v naší redakční kuchyni. Z maminek a tet jsme vymámily jejich tajné triky. Jen ony totiž ví, jak zůstane křupavé, co má být křupavé, a šťavnaté, co má zůstat šťavnaté.“

Celkem 100 receptů je rozděleno do osmi kapitol: Tvarohové koláče, Ořechové koláče, Letní ovocné koláče, Podzimní ovocné koláče, Čokoládové koláče, České koláče, Světové koláče, Zdravé koláče.

U každého receptu je uvedený stupeň obtížnosti, doba přípravy a pečení, počet porcí, a nějaký tip nebo rada navíc. Přesně tak, jak je zvykem v časopisu Apetit.

Edice Apetit bude pokračovat dalšími kuchařkami (celkem jich bude 12). Po Koláčích přijdou Polévky, pak Maso a Těstoviny. Cílem edice kuchařek je naučit jejich uživatele, jak si vaření užívat! Kuchařku Koláče si lze prolistovat ještě před koupí – na www.apetitonline.cz. Zde je také možné si ji od 20. srpna objednat, stejně jako v e-shopech www.press.sk a www.send.cz. Prodejní cena kuchařky je 299 Kč (cena nezahrnuje balné a poštovné). Za tuto cenu ji koupíte i během Dnů Marianne (11.–12. září 2010) v promo stanech v Praze a Brně.

Fotogalerie

Šéfredaktor

03. 09. 2010

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář
Vera
Jéé, vypadá pěkně! Budete ji mít, prosím i v soutěži o zlaťáky? Ráda bych si ji objednala! Díky

Vera 05. 09. 2010, 07:19

Tatiana
Už jsem o tom slyšela a bylo by fajn si za své ušetřené zlataky objednat celou řadu :-O Obálka vypadá super, jen nahlédnout dovnitř a zkusit podle toho péct! :-)))

Tatiana 05. 09. 2010, 18:31

Šéfredaktor
Milé dámy, máme nějaké výtisky přislíbeny, tak sledujte aktuality!

Šéfredaktor 06. 09. 2010, 13:41

Facebook komentáře