Další články

Přidat komentář
Ajaja
Tak vida - tuhle radu neznám, jen scedím, napíchnu na vidličku a loupu a loupu....

Ajaja 16. 01. 2010, 21:31

Chybějící obrázek
Taky jysme to trak dělali, ale nyní je vždy opláchneme studenou vodou a toto také urychlí chladnutí brambor.

mozek 17. 01. 2010, 17:07

Ajaja
Aha - tak proto to asi ani nezačnu dělat. Já mám potřebu konzumovat jídlo horké. Možná to není zdravé, ale trpím pocitem, že než ho dám od sporáku na stůl, tak je studené a už to není ono.

Ajaja 17. 01. 2010, 17:41

Chybějící obrázek
Tím opláchnutí horkých brambor studenou vodou, uvařené brambory zase tak rychle nevychladnou. Záleží pak na rychlosti a kdy je začneme loupat.

mozek 17. 01. 2010, 17:47

Ajaja
Aby šly brambory lépe loupat, stačí přidat do vody, v níž se vaří, lžíci oleje.

Ajaja 23. 01. 2010, 00:10

Chybějící obrázek
Tak to je dobrý nápad, to jsem ještě neslyšel, ale skusím to, jak to funguje. Díky za radu

mozek 23. 01. 2010, 18:10

Chybějící obrázek
Tak to je dobrý nápad, to jsem ještě neslyšel, ale skusím to, jak to funguje. Díky za radu

mozek 23. 01. 2010, 18:10

Ajaja
Jj - šťastné loupání :-)

Ajaja 23. 01. 2010, 18:20

Jiřulka
Děkuji za dobrý tip. Někdy oloupat brambory dá dost práce

Jiřulka 11. 02. 2010, 07:42

Roxana
No vidíte a u nás, pamatuji odmala, babička i mamka brambory scedily, vrazily mi vidličku a nůž do ruky a "dělej než vystydnou nebo to nepůjde oloupat!". No já jsem schopná všeho, nechat je stát ve vodě...něco dělám a zapomenu na ně... A zjistila, jsem, že to ochlazení, aspoň mne to šlo loupat tak nějak stejně, akorát jsem se nepopálila.

Roxana 20. 02. 2010, 21:26

Chybějící obrázek
Brambory se pouze rychle opláchnout szdenou vodou apak je nechávám vychladnout. Loupáíní je velmi rychlé.

mozek 21. 02. 2010, 14:06