Čočku, hrách, fazole je nutno osolit až jsou uvařené. Pokud je osolíte hned při vaření, může se Vám stát, že je budete vařit dlouho, nebo vůbec nezměknou.
© 2024, Railsformers s.r.o.
Čočku, hrách, fazole je nutno osolit až jsou uvařené. Pokud je osolíte hned při vaření, může se Vám stát, že je budete vařit dlouho, nebo vůbec nezměknou.
10. 01. 2010
Roxana 10. 01. 2010, 20:22
mozek 11. 01. 2010, 11:55
Ajaja 15. 01. 2010, 18:24
mozek 16. 01. 2010, 14:36
Roxana 16. 01. 2010, 18:09
Ajaja 16. 01. 2010, 18:20
mozek 17. 01. 2010, 17:03
Ajaja 17. 01. 2010, 17:39
mozek 17. 01. 2010, 17:50
Ajaja 17. 01. 2010, 19:06
Roxana 17. 01. 2010, 20:05
Roxana 17. 01. 2010, 21:13
mozek 18. 01. 2010, 16:20
Ajaja 18. 01. 2010, 21:42