Soutěž o zážitkový certifikát!

Za nedlouho bude v naší databázi receptů již 7 000 receptů, a proto jsme se rozhodli vyhlásit soutěž! Uživatel, jenž přidá recept s pořadovým číslem 7 000, se může těšit na poukaz na parní bylinkovou lázeň, dárkové balení bylinek pro domácí pěstování, silikonovou formu na bábovku, silikonový vál, rendlík My Firesadu misek

61488_mediumParní bylinková lázeň

Unikátní zážitek ze světa ajurvédy. Speciální bylinná lázeň spojená s masáží hlavy. Ushmashveda (ajurvédská procedura) je bylinná parní lázeň, kdy je napařováno celé tělo léčivými bylinami. Originální napařovací box je vyroben z exotického dřeva.

Teplota uvnitř boxu je do 40°C s maximální vlhkostí, kde dochází k napařování celého těla. Jedná se o velice příjemnou relaxační a uvolňující proceduru. Procedura probíhá tak, že klient si lehne do "napařovacího" boxu a venku zůstává pouze hlava a nechá na sebe působit sílu páry promíchanou s bylinami.

V bylinné parní lázni dochází k uvolnění napětí (nervové i svalové), vyčišťují se póry, dochází k celkové relaxaci, osvěžení a povzbuzení. Horká pára stimuluje krevní oběh, vyplavuje toxické látky, příznivě působí na pleť a pomáhá překrvením osvobodit od pocitů únavy, stresů a depresí.

Na počátku, je klient ponechán v místnosti, kde má k dispozici jednorázové spodní prádlo pro potřebu procedury. Na nahé tělo (kromě spodního prádla) je nejdříve nanesen esenciální olej. Poté člověk ulehá na dřevěnou mříž do boxu parní lázně. Při této proceduře je masér/ka vždy přítomen u parního boxu nejen z bezpečnostních důvodů, ale také proto, aby mohl člověku ošetřovat kapesníčkem obličej. Po 30 minutách v parním boxu dostane zákazník k dispozici župan a ručník, aby mohl odejít do sprchy. Veškerá kosmetika potřebná pro očistu těla, je k dispozici, včetně fénu. Po absolvování tohoto zážitku si vychutnáte ajurvédský čaj nebo sklenici minerálky.

Lokalita: Praha

přidejte na:
Šéfredaktor

11. 10. 2012

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Gratulujeme uživatelce se jménem Ajaja, která přidala recept s pořadovým číslem 7000 a vyhrála tak zajímavé ceny nejen do kuchyně!

Šéfredaktor 10. 12. 2012, 08:36

Ajaja
Jsem z toho celá převapená - ale děkuji moc :-)

Ajaja 10. 12. 2012, 21:03

hOJSADLO
Gratuluju :-)

hOJSADLO 10. 12. 2012, 21:32

Ajaja
Děkuju :-)

Ajaja 10. 12. 2012, 21:55