Spak má pro vás letní dárky pro gril!

Je letní čas salátů a grilování a my Vám, společně se společností SPAK, přinášíme nové ceny do našeho bonusového programu zlaťáků. Jsou to hlavně výrobky určené pro Vaše letní grilování s přáteli na chatě, dovolené nebo jen tak doma s rodinou. Určitě využijte možnosti objednání těchto novinek. Firma Spak letos přichází na trh hned s několika novinkami. Čtěte dále a dozvíte se více...

O firmě SPAK

58444_mediumRakouská společnost SPAK působí na českém trhu přes dvacet let . Už od roku 1990 má v Sušici svůj výrobní závod, který se  v současné době ještě rozšiřuje. Vybrané prvotřídní a čerstvé suroviny se zpracovávají  těmi nejmodernějšími technologiemi. Výsledkem jsou kvalitní značkové produkty, které splňují ty nejpřísnější mezinárodní potravinářské standardy – IFS (International Food Standard).  Sortiment společnosti SPAK zahrnuje kečupy, omáčky k masům, zelenině a rýži, salátové dressingy, majonézy a tatarské omáčky, hořčice a křeny. Řada těchto produktů je bez konzervačních látek a vhodná pro bezlepkovou dietu. Všechny produkty jsou k dostání  v malých obchodech, super i hypermarketech. A to nejen v České republice – exportní aktivity SPAKu směřují do celé západní a východní Evropy a do zámoří.

S Bio Dressingy od Spak získá i nudná mrkev šmak

58446_mediumNebojte se experimentů, vaše zelenina si to zaslouží. Pokud už vás také smetla bio vlna, jistě u SPAK oceníte jeho bio řadu jogurtových dressingů. Všechny splňují přísná kvalitativní kritéria a suroviny v nich obsažené pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství. Vybrat si můžete z variant: Jogurtový, Jogurt Hořčice, Jogurt Rajčata, Jogurt Zahradní bylinky.

 

  • Jogurtový dressink:

Osvěžující jemný dressing ideální pro přípravu lehkých zeleninových salátů. Jeho chuť nejlépe vynikne ve spojení s ledovým salátem, rajčaty a okurkou. Vyzkoušejte také na saláty s kuřecího masa nebo k ochucení kuřecích toastů se zeleninou.

  • Jogurt-rajčata:

Tento jemně pikantní dressing s typicky rajčatovou příchutí se hodí především k ledovému nebo čekankovému salátu. Dokáže skvěle zpestřit chuť mrkve, celeru, květáku i ředkviček.

  • Jogurt-zahradní bylinky:

Lehký dressing s voňavými bylinkami a jemným jogurtovým základem. Vyniká vyváženou a jemnou chutí, která obohatí všechny druhy čerstvých salátů. Nechejte se inspirovat letním receptem na barevný salát z grilované zeleniny a vyzkoušejte tuto omáčku v praxi!

  • Jogurt-hořčice:

Dressing s jemnou chutí francouzské hořčice, cibulí, česnekem, koprem a celerem se hodí nejen k ochucení zeleniny, ale je vynikající také k přípravě luštěnin.

 

Dodejte vašemu masu šmak omáčkami od SPAK

58449_mediumGrilujte stylově! S novými omáčkami na maso od Spak vám ani nebude vadit, když v létě zajde slunce za mraky. Vaše talíře budou svítit i tak. Ochutnejte osvěžující řeckou tzatziky omáčku nebo aromatickou se zeleným pepřem. Pro milovníky ostrých jídel jsou připraveny omáčky s příchutí curry a také chilli-česnek. Žádná z omáček neobsahují ani konzervační látky ani barviva. Zárukou toho, že jsou složeny z těch opravdu nejkvalitnějších přísad a surovin jsou spokojení zákazníci. Omáčky k masům SPAK získaly v loňském roce ocenění „Volba spotřebitelů – nejlepší novinka roku 2010“. Výborně se hodí k masu, rýži, pečivu jako dip a samozřejmě na marinování.

 

  • Chilli-česnek omáčka:

Jak je z názvu patrné této sladkokyselé omáčky patrné, obsahuje kromě štědré dávky pikantního octa a sladkého rajčatového protlaku především chilli papričky a aromatický česnek – ďábelská kombinace ostré chuti. Inspirujte se receptem na rozpečený hermelín a vyzkoušejte tuto výbornou omáčku v praxi!

  • Ostrá curry omáčka:

Oblíbená curry omáčka ještě vylepšená špetkou chilli koření, speciálně vytvořená pro milovníky ostrých chutí. Kromě výrazného kari koření v ní najdete také hořčičné semeno, ananas, jablečnou šťávu a kapku rajčatového protlaku.

  • Tzatziky omáčka:

Tradiční řecká omáčka s osvěžující chutí bílého jogurtu, okurek a česneku. Nemusíte ji používat pouze k masu. Tato omáčka je vynikající i k pečeným bramborám, pečivu a zelenině.

  • Omáčka se zeleným pepřem:

Krémová omáčka s aromatickým zeleným pepřem je vynikající především ke grilovanému a pečenému masu. Nepostradatelná pro milovníky hovězích steaků a rybích specialit, například lososa.

 

Všechny omáčky lze před otevřením skladovat při teplotě do 25 ° C. Jsou k dostání v široké síti obchodů a supermarketů ve skleněných lahvích o velikosti 250 ml v ceně 32,90 Kč.

Pokud se o majonézách a dalších produktech společnosti SPAK chcete dozvědět víc, informace najdete je na http://www.spak.cz/. Hledáte-li další inspirativní recepty pro použití těchto výrobků, využijte receptů SPAK.

 

přidejte na:
Šéfredaktor

01. 07. 2011

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář
Roxana
Dobrý den, dnes mi dorazily a jsem na maximum spokojená, nemohla jsem pořád nic vybrat a dobře jsem udělala, všechny tyto výrobky pravidelně kupujeme a konzumujeme, ani grilovat není třeba, natož když jsou tak krásné večery venku...v přírodě. Trefa přímo do cíle! Děkuji! Cením si i velmi rychlého doručení, ani to nebylo třeba, byla jsem šokovaná! Ještě jednou díky a krásné léto!

Roxana 12. 07. 2011, 00:05