Rozpečený hermelín
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
10min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
92
kalorií
0.0g
cukrů
2.0g
tuků
15.0g
bílkovin
Příprava
Hermelíny dáme na pečicí papír na 5 minut pod gril. Opatrně přendáme na talíř a ještě horké uprostřed nakrojíme do kříže a otevřeme. Lžičkou opatrně vydlabeme. Do vzniklého otvoru vložíme kornoutek ze šunky a kapsu naplníme zeleninovou směsí s kořením, solí, zbytky sýra a pikantní omáčkou. Plněný sýr ještě můžeme na chvilku rozpéct pod grilem. Podáváme s brambory či opečeným chlebem.
SPAK Foods s.r.o.10. 06. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.