Rozpečený hermelín

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
10min

Celkový čas

25min

Porce


Nutriční hodnoty

92 kalorií
0.0g cukrů
2.0g tuků
15.0g bílkovin


Příprava

Hermelíny dáme na pečicí papír na 5 minut pod gril. Opatrně přendáme na talíř a ještě horké uprostřed nakrojíme do kříže a otevřeme. Lžičkou opatrně vydlabeme. Do vzniklého otvoru vložíme kornoutek ze šunky a kapsu naplníme zeleninovou směsí s kořením, solí, zbytky sýra a pikantní omáčkou. Plněný sýr ještě můžeme na chvilku rozpéct pod grilem. Podáváme s brambory či opečeným chlebem.

přidejte na:
SPAK Foods s.r.o.

10. 06. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chutný hermelín

dušanka 28. 05. 2016, 19:07

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
hermelín dobre pripravený

Svetlana 26. 02. 2018, 21:05

Přidat komentář