Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rozpečený hermelín

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 25min
Nutriční hodnoty
92 kalorií 0.0g cukrů 2.0g tuků 15.0g bílkovin

Příprava

Hermelíny dáme na pečicí papír na 5 minut pod gril. Opatrně přendáme na talíř a ještě horké uprostřed nakrojíme do kříže a otevřeme. Lžičkou opatrně vydlabeme. Do vzniklého otvoru vložíme kornoutek ze šunky a kapsu naplníme zeleninovou směsí s kořením, solí, zbytky sýra a pikantní omáčkou. Plněný sýr ještě můžeme na chvilku rozpéct pod grilem. Podáváme s brambory či opečeným chlebem.


Přidat na Pinterest
SPAK Foods s.r.o.

10. 06. 2011, Recept navštíven: 3064x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný hermelín

28. 05. 2016, 19:07

Přidat komentář

Facebook komentáře