Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

sRecepty.CZ překročily hranici 5000 receptů!

Děkujeme všem uživatelům za jejich příspěvky do naší databáze receptů! Právě jsme překonali hranici 5000 receptů! Kulatý recept dodal pan Jozef a jmenuje se Baklažán po turecku. Pan Jozef už má na kontě hodně zajímavých receptů a my mu moc děkujeme, že se o ně s námi dělí. Jako malou pozornost mu jménem naší redakce posíláme malý dárek v podobě zeleného čaje Gaba.

Šéfredaktor

26. 01. 2011

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář
Thumb
Blahopřeji a myslím to upřímně, neboť cokoliv jsem od vás četla i jako poznámky, vždy pohladilo. Ať se vám nadále daří.

02. 02. 2011, 10:53

Jozef
Ďakujem pekne.Tudy Vás srdečne zdravím.Jozef.

Jozef 05. 02. 2011, 14:02

Facebook komentáře