Chybějící obrázek

Baklažán po turecku

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
20min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

500 kalorií
16.0g cukrů
13.0g tuků
19.0g bílkovin


Příprava

Olúpané a umyté baklažany pokrájame na rezance, posolíme, premiešame s múkou a pečieme v rozpalenom oleji. Vyberieme ich, do oleja dáme na kolieska pokrájané rajčiaky, nadrobno pokrájanú cibuľku a podusíme asi 10 minút. Potom pridáme zvlášť na masle udusené hríbiky, rozotretycesnak, soľ, podlejeme červeným vínom, pridáme opečené baklažány a všetko spolu udusíme do mäkka.

Tip k receptu

Vrch ozdobíme kolieskami citróna a podávame s opečenými zemiakmi alebo bagetou.

přidejte na:
Jozef

23. 01. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobrý recept s baklažánom
katka16031 04. 10. 2015, 19:21
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobre pripravený baklažan
palino 25. 10. 2015, 21:37
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutné
Svetlana 01. 11. 2015, 21:53
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
robím baklažán podobne a je to velmi chutný recept
majka 10. 08. 2016, 21:48