Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Baklažán po turecku

Baklažán po turecku

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
500 kalorií 16.0g cukrů 13.0g tuků 19.0g bílkovin

Příprava

Olúpané a umyté baklažany pokrájame na rezance, posolíme, premiešame s múkou a pečieme v rozpalenom oleji. Vyberieme ich, do oleja dáme na kolieska pokrájané rajčiaky, nadrobno pokrájanú cibuľku a podusíme asi 10 minút. Potom pridáme zvlášť na masle udusené hríbiky, rozotretycesnak, soľ, podlejeme červeným vínom, pridáme opečené baklažány a všetko spolu udusíme do mäkka.

Bulb Tip k receptu

Vrch ozdobíme kolieskami citróna a podávame s opečenými zemiakmi alebo bagetou.


Jozef

23. 01. 2011, Recept navštíven: 3079x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept s baklažánom

04. 10. 2015, 17:21

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre pripravený baklažan

25. 10. 2015, 20:37

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné

01. 11. 2015, 20:53

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robím baklažán podobne a je to velmi chutný recept

10. 08. 2016, 19:48

Přidat komentář
dušanka
baklažán chuťovo fajn

dušanka 11. 08. 2016, 21:41

Facebook komentáře