Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Tvrdé maso

Aby vám tvrdé maso zkřehlo, je dobré k měnu přidat při vaření, dušení nebo pečení pár kapek octa.

heladon

13. 04. 2010

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář
Thumb
U nás se zase přidává malý prcek tvrdého alkoholu( koňak, či rum).

14. 04. 2010, 13:15

heladon
Toto je také jeden ze zpúsobů, ale aklohol je lepší konzumovat samostatně

heladon 14. 04. 2010, 14:52

Ajaja
A vůbec není od věci maso naložit např. do kyselého mléka. Nevěřili by jste, jak dokáže zkřehnout.

Ajaja 14. 04. 2010, 17:18

mozek
Tak tento způsob musím vyzkoušet, díky za radu

mozek 15. 04. 2010, 13:17

Facebook komentáře