Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Tvrdé maso

Aby vám tvrdé maso zkřehlo, je dobré k měnu přidat při vaření, dušení nebo pečení pár kapek octa.

heladon

13. 04. 2010


Přidat komentář
Thumb
U nás se zase přidává malý prcek tvrdého alkoholu( koňak, či rum).

14. 04. 2010, 13:15

heladon
Toto je také jeden ze zpúsobů, ale aklohol je lepší konzumovat samostatně

heladon 14. 04. 2010, 14:52

Ajaja
A vůbec není od věci maso naložit např. do kyselého mléka. Nevěřili by jste, jak dokáže zkřehnout.

Ajaja 14. 04. 2010, 17:18

mozek
Tak tento způsob musím vyzkoušet, díky za radu

mozek 15. 04. 2010, 13:17

Facebook komentáře