Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Croissanty II

Croissanty II
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 50min , porce

0 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Listové těsto vyválíme na tenký pravidelný obdélník. Do něho si nožem naznačíme dlouhé trojúhelníky. Ze zdola až nahoru. Ty potom odkrojíme. Jednotlivé trojúhelníky potřeme nugetou nebo marmeládou, podle toho na co máte chuť o od špičky začínáme rolovat tak, aby nám vznikl požadovaný tvar croissantu. Pokud máte rádi spíše slanější varianty potřete croissant kečupem a položte na něj plátky vašeho oblíbeného salámu a sýru. Můžete použít libovolné kombinace, například i se špenátem :) Dejte péct do předehřáté trouby na 170°C po dobu 20 min.

Petra Rolincová

05. 03. 2013, Recept navštíven: 826x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Croissanty II

Croissanty II

Listové těsto vyválíme na tenký pravidelný obdélník. Do něho si nožem naznačíme dlouhé trojúhelníky. Ze zdo...

Croissanty plněné slaninou a chřestem

Croissanty plněné slaninou a chřestem

Čerstvý chřest oloupeme, povaříme ve vodě slané (3 min.), ochladíme, necháme okapat. Listové těsto rozválím...

Zobrazit všechny podobné recepty k Croissanty II Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
nenaročné a dobre croissanty

08. 02. 2016, 11:13

Přidat komentář

Facebook komentáře