Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Croissanty plněné slaninou a chřestem

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 35min , porce

1152 kalorií, 7.0g cukrů, 73.0g tuků, 18.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Čerstvý chřest oloupeme, povaříme ve vodě slané (3 min.), ochladíme, necháme okapat. Listové těsto rozválíme na plát (3 mm) a rozkrájíme na 6 čtverců. Čtverce po obvodu potřeme rozšlehaným vajíčkem. Na každé těsto položíme slaninu, chřest, čtverce svineme do rohlíčků. Položíme na plech s pečícím papírem, potřeme vajíčkem a dáme péct do trouby na 20 minut na 180°C.

honzíček

05. 06. 2013, Recept navštíven: 1552x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Croissanty II

Croissanty II

Listové těsto vyválíme na tenký pravidelný obdélník. Do něho si nožem naznačíme dlouhé trojúhelníky. Ze zdo...

Croissanty plněné slaninou a chřestem

Croissanty plněné slaninou a chřestem

Čerstvý chřest oloupeme, povaříme ve vodě slané (3 min.), ochladíme, necháme okapat. Listové těsto rozválím...

Zobrazit všechny podobné recepty k Croissanty plněné slaninou a chřestem Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná slaná chuťovka

07. 02. 2016, 11:01

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super slane croissanty

18. 04. 2016, 10:28

Přidat komentář

Facebook komentáře