Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Domácí česneková pasta

Domácí česneková pasta
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 5min , porce

1100 kalorií, 10.0g cukrů, 10.0g tuků, 60.0g bílkovin

Příprava

Očištěný česnek (nejlépe ze zahrádky nebo českého původu) rozmixujeme na kašičku. Přidáme kvalitní olivový olej a dochutíme solí. Dobře promícháme. Plníme do skleniček, které jsme sterilizovali ve vodní lázni. Dobře uzavřeme. Skladujeme v chladnu.

Marsylie

23. 08. 2013, Recept navštíven: 3569x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Domácí česnekový chléb

Domácí česnekový chléb

Máslo, česnek, sůl, oregano, tymián důkladně rozšleháme. Veky nakrájíme na plátky, které z obou stran potře...

Domácí česneková pasta

Domácí česneková pasta

Očištěný česnek (nejlépe ze zahrádky nebo českého původu) rozmixujeme na kašičku. Přidáme kvalitní olivový...

Zobrazit všechny podobné recepty k Domácí česneková pasta Link-arrow

Přidat recenzi
Roxana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dělám též, ale bez oleje, navíc má pocit, že se tyto dvě věci k sobě nehodí. Asi jednu skleničku zkusím, pořád se mi to nezdá.
Přidané ingredience: Olivový olej

14. 11. 2013, 04:02

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
česnekovou pastu dělám, ale bez oleje

21. 12. 2014, 08:40

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
prijatelný recept

25. 08. 2016, 19:52

Přidat komentář

Facebook komentáře