Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Domácí česnekový chléb

Domácí česnekový chléb
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 40min , porce

196 kalorií, 1.0g cukrů, 1.0g tuků, 10.0g bílkovin

Příprava

Máslo, česnek, sůl, oregano, tymián důkladně rozšleháme. Veky nakrájíme na plátky, které z obou stran potřeme máslovou směsí. Veky opět spojíme a zabalíme do alobalu. Dáme péct na 20 minut do předehřáté trouby na 150 °C. Poté veky rozbalíme a ještě volně dopékáme ve vypnuté troubě.

Milena

11. 06. 2009, Recept navštíven: 4213x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Domácí česnekový chléb

Domácí česnekový chléb

Máslo, česnek, sůl, oregano, tymián důkladně rozšleháme. Veky nakrájíme na plátky, které z obou stran potře...

Domácí česneková pasta

Domácí česneková pasta

Očištěný česnek (nejlépe ze zahrádky nebo českého původu) rozmixujeme na kašičku. Přidáme kvalitní olivový...

Zobrazit všechny podobné recepty k Domácí česnekový chléb Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuca chuťovka s príchuťou cesnaku

16. 01. 2016, 20:19

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný chlebík

14. 10. 2016, 19:50

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná chlebova špecialita

02. 11. 2016, 20:18

Přidat komentář

Facebook komentáře