Domácí jablečný ocet

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

0min
Čas vaření
0min

Celkový čas

0min

Porce


Nutriční hodnoty

1224 kalorií
200.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Jablka omyjeme, zbavíme jadřinců, stopek a nastrouháme. Zalijeme vodou tak, aby byla 5-10 cm nad jablky, přikryjeme igelitem, upneme gumičkou a dáme na 10 dní do tepla. Dvakrát za den obsah promícháme dřevěnou vařečkou. Po 10 dnech scedíme, opět přikryjeme igelitem, upneme gumičkou a dáme na 21 dní na chladné temné místo. Po 21 dnech opět přecedíme a dáme do lednice nebo na temné a chladné místo.

přidejte na:
Milena

24. 06. 2009

Ingredience

Kategorie

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý domaci jablkový ocot

Svetlana 21. 02. 2017, 20:21

Přidat komentář