Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Domácí jablečný ocet

Obtížnost Čas přípravy
0min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 0min
Nutriční hodnoty
1224 kalorií 200.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Jablka omyjeme, zbavíme jadřinců, stopek a nastrouháme. Zalijeme vodou tak, aby byla 5-10 cm nad jablky, přikryjeme igelitem, upneme gumičkou a dáme na 10 dní do tepla. Dvakrát za den obsah promícháme dřevěnou vařečkou. Po 10 dnech scedíme, opět přikryjeme igelitem, upneme gumičkou a dáme na 21 dní na chladné temné místo. Po 21 dnech opět přecedíme a dáme do lednice nebo na temné a chladné místo.


Přidat na Pinterest
Milena

24. 06. 2009, Recept navštíven: 3828x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý domaci jablkový ocot

21. 02. 2017, 20:21

Přidat komentář

Facebook komentáře