Domácí jablečný ocet
Obtížnost
Čas přípravy
0min
Čas vaření
0min
Celkový čas
0min
Porce
Nutriční hodnoty
1224
kalorií
200.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Jablka omyjeme, zbavíme jadřinců, stopek a nastrouháme. Zalijeme vodou tak, aby byla 5-10 cm nad jablky, přikryjeme igelitem, upneme gumičkou a dáme na 10 dní do tepla. Dvakrát za den obsah promícháme dřevěnou vařečkou. Po 10 dnech scedíme, opět přikryjeme igelitem, upneme gumičkou a dáme na 21 dní na chladné temné místo. Po 21 dnech opět přecedíme a dáme do lednice nebo na temné a chladné místo.
Milena24. 06. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.