Ano, šéfe

10. 03. 2017, 15:13
Koukal jsem, že se v restauracích používají ty obří konvektomaty, nebo jak se tomu říká a tak mě zajímalo kolik taková věcička stojí, říkal jsem si že to asi nebude nic levného. A taky jsem měl pravdu. Co jsem našel třeba na tomhle shopu https://gastromania.cz/ tak to se dostanete do statisíců.
Odpovědět
25. 06. 2015, 21:19
Zajímali by mne, kdy přijede pan Polraichhrachová do Lanškrouna. Děkuji.
Odpovědět
25. 06. 2015, 21:17
Zajímá mne, kde pan Polraichhrachová přišel na to, že čeští žerou kuřecí. V živote kureci do huby neberu a znám XX lidi, co to nejedí. Jídla od něho jsou ok ale ne pernate. Martin
Odpovědět



26. 11. 2010, 20:03
ahoj,
připravuji projekt, který vzniká na základe pořadu ano-sefe. nebude to v televizi, ale budem navstevovat restaurace, co prosly tim poradem-hlavne ty s hvezdickou. doufam,ze to spustime do zari tohoto roku
Zajímalo by mně, jestli už někdo z vás navštívil restauraci s hvězdičkou Zdeňka Polreicha a jaký měl z ní dojem.
Odpovědět

05. 11. 2010, 13:48
ahoj,
připravuji projekt, který vzniká na základe pořadu ano-sefe. nebude to v televizi, ale budem navstevovat restaurace, co prosly tim poradem-hlavne ty s hvezdickou. doufam,ze to spustime do zari tohoto roku
Zajímalo by mně, jestli už někdo z vás navštívil restauraci s hvězdičkou Zdeňka Polreicha a jaký měl z ní dojem.

06. 09. 2010, 15:21
Bohužel toto není diskuzní forum pořadu Ano, šéfe. Zde se bavíme jen o tomto pořadu.
Odpovědět
06. 09. 2010, 14:51
Zdravím vás, chci se vám zeptat, jestli víte, jak se vaří - podle receptu. Bez mastné jídla a také oleje, ale mohu dat nejen trochu oleje, nic víc. Protože můj manžel má citlivé, když jí nějaké jídlo - například smažený sýr a nebo řížek. Nemůže, protože který se smaží z oleje. A navíc má cholesterol. Tak co?? Děkuji vám moc za radu. Těším se váš odpověĎ!
Odpovědět
03. 09. 2010, 13:02
Ahoj Zdenku,
chci se zeptat jestli se dává do svíčkové citrón??:) Díky za info.
Odpovědět
05. 05. 2010, 09:33
Ähoj Zdenku,prosím tě,mám na Tebe prozbu ,kde se jí Vánoční šunka v tědtu???
Odpovědět
03. 05. 2010, 23:11
Tak doufám, že budeš podávat pravidelná "hlášení"
ahoj,
připravuji projekt, který vzniká na základe pořadu ano-sefe. nebude to v televizi, ale budem navstevovat restaurace, co prosly tim poradem-hlavne ty s hvezdickou. doufam,ze to spustime do zari tohoto roku
Zajímalo by mně, jestli už někdo z vás navštívil restauraci s hvězdičkou Zdeňka Polreicha a jaký měl z ní dojem.
Krásné prostředí, ochotný personál a jídlo výborné... obyčejná bramborová kaše... chutnala na jazyku jako...jako ...kašmírová šála na krku... fakt výborné menu.

11. 04. 2010, 18:38
Nemohu říct, že by ve školní jídelně vařili až tak zle, ovšem záleží na lidech v ní vařících.
Odpovědět
09. 04. 2010, 10:58
Tak na tento díl se těším i já. Se školní jídelnou snad nemá nikdo dobré zkušenosti.
Poslední dobou sleduji tento pořad pravidelně a už se těším na další díl. Z ukázek jsem pochopila, že bude ve školní jídelně. Jsem zvědavá jaké jídla se budou vařit. Moje zkušenosti jak vlastní tak i mých dětí jsou spíše negativní. Většinou příjdou z obědu hladové.
Tak to já musím říct, že jsem z jídelny chodila nadšená. Například rajská omáčka a mexický guláš jsou pro mě nezapomenutelná jídla, samozřejmě v kladném slova smyslu.
Odpovědět
08. 04. 2010, 19:26
Tak doufám, že budeš podávat pravidelná "hlášení"
ahoj,
připravuji projekt, který vzniká na základe pořadu ano-sefe. nebude to v televizi, ale budem navstevovat restaurace, co prosly tim poradem-hlavne ty s hvezdickou. doufam,ze to spustime do zari tohoto roku
Zajímalo by mně, jestli už někdo z vás navštívil restauraci s hvězdičkou Zdeňka Polreicha a jaký měl z ní dojem.
Odpovědět

07. 04. 2010, 23:42
ahoj,
připravuji projekt, který vzniká na základe pořadu ano-sefe. nebude to v televizi, ale budem navstevovat restaurace, co prosly tim poradem-hlavne ty s hvezdickou. doufam,ze to spustime do zari tohoto roku
Zajímalo by mně, jestli už někdo z vás navštívil restauraci s hvězdičkou Zdeňka Polreicha a jaký měl z ní dojem.

29. 11. 2009, 20:32
No zvláště pěkné bylo, jak se ukázalo, že neschopný šéf je všehoschopný. Ředitelka vaření moc nerozuměla, o chodu školní kuchyně toho asi taky moc nevěděla (když měla starost, že kuchařky nepoužívají veškeré zařízení - např. konvektomat, zatímco ony ho používaly), chtěla "něco" zlepšit... nevěděla co... Prostě jak z té pohádky Baž tam, nevím kam, přines to, nevím co. Ještě že jí to Polreich řekl na rovinu, ať je nechá žít.
Odpovědět
22. 11. 2009, 14:45
Je to třeba brát jako reality show, proto projevy neřeším. Ale ráda kouknu, protože když vidím, co vše se v těch kuchyních odehrává, jak se tam profilují naprostí amatéři, kteří o vaření skoro nic neví (viz i v pořadu kritizované nevhodné kombinace potravin či nevhodné postupy..), tak si začínám více všímat podniků, do kterých chodím... A potěší mě, že nic není ztraceno, viz poslední díl z Třebíče. A.
Odpovědět19. 11. 2009, 17:46
Tak na tento díl se těším i já. Se školní jídelnou snad nemá nikdo dobré zkušenosti.
Poslední dobou sleduji tento pořad pravidelně a už se těším na další díl. Z ukázek jsem pochopila, že bude ve školní jídelně. Jsem zvědavá jaké jídla se budou vařit. Moje zkušenosti jak vlastní tak i mých dětí jsou spíše negativní. Většinou příjdou z obědu hladové.
No, bude to zajímavé. Myslím, že na začátku ji celou zkritizuje. Jak jinak
Odpovědět