Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Mrkev

Přidat příspěvek
svetlana
svetlana

06. 05. 2012, 22:59

Můj tip je :

KYOCERA keramický kráječ/ krájí na tenké proužky 1,5mm/ černý

dostupný a navíc keramický..

Odpovědět

Světluš
Světluš

06. 05. 2012, 22:28

Mrkev na "julienne" je skvělá v salátu, je tak akorát správně křupavá. Zrovna sháním kráječ, který to dokáže a vyhodilo mi to tohle forum. Ted už díky tobě alespoň vím jak se to jmenuje. Hodně štěstí ! a až to zjistíš, napiš svetlana.bavorova@seznam.cz

Odpovědět

Roxana
Roxana

17. 01. 2011, 08:02

Víš co, tudy, mně se chtělo hlavně když jsem na to neměla čas a nemohla prostě. Jak to jde, elán je fuč.

To tak bohužel v životě chodí. A navíc, jak jsem léta nemalovala, tak jsem se polekala sama sebe, já mám prostě úplně jiný styl, než ve dvaceti...no ono jre pochopitelné, že se člověk věkem mění a vyvíjí jiným směrem, ale že já, která nesnesla abstrakty, se v nich vidím, tíhnu ale hlavně k impresionismu a mystice.

To asi souvisí s s letitými zkušenostmi a četbou této literatury, která mne ovlivnila.

Jedno mi zůstalo, takže na tom něco je. Nesnesu pohled na jediný Picassův obraz, čiší z nich tolik negativní energie, doslova ďábel sám, to mít na stěně, neusnu ani za nic.

Nikomu ho  neberu, ale já se doslova otřesu děsem a odporem.

Cituji:

Hlavně s tím malováním pospěš, ať nemaluješ dřív vejce na velikonoce. I když zase na druhou stranu- pak následují opět vánoce, takže vlastně nic nepropásneš prostě maluj, nač máš chuť a kdy se ti chce.

 

Odpovědět

Roxana
Roxana

16. 01. 2011, 21:51

A voni mi s tím uměním nedají pokoj! Jo, kdysi jsme chtěla si vzít týden, jet sem zavřít se tu a malovat. Teď bych nejradši se vším praštila a vzala nohy na ramena.

Lítám z extrému do extrému, přepracovaná, z lidí mi večer hlava třeštila a tady jsem jako poustevník.

Odpovědět

default

16. 01. 2011, 20:19

Hlavně s tím malováním pospěš, ať nemaluješ dřív vejce na velikonoce. I když zase na druhou stranu- pak následují opět vánoce, takže vlastně nic nepropásneš prostě maluj, nač máš chuť a kdy se ti chce.

Odpovědět

Roxana
Roxana

15. 01. 2011, 17:58

Nedá pokoj a nedá....:-((((((

Cituji:

Rox, vánoční baňky jsou teď ve výprodeji za babku, stačí kouit, praštit s ní o zem a začít malovat :-))

 

Odpovědět

Ajaja
Ajaja

15. 01. 2011, 13:21

Rox, vánoční baňky jsou teď ve výprodeji za babku, stačí kouit, praštit s ní o zem a začít malovat :-))

Odpovědět

Roxana
Roxana

14. 01. 2011, 21:42

Aby ses milá Ajajo nedivila, už jmi to nedalo a pořádně jsem soupravu prostudovala a mám v hlavě motiv, ale nikam by se mi nehodil...honí mne zase múzy, vždy mám takové období, to by byl šok pro rodinku, potřebuju už jen rozbitou stříbrnou vánoční baňku a já mám zrovna nerozbitné...

Odpovědět

Ajaja
Ajaja

14. 01. 2011, 21:21

Místo lekání raději pilně "maluj"...:-))

Cituji:

No však jsem se taky lekla!

 

Odpovědět

Roxana
Roxana

14. 01. 2011, 17:55

No však jsem se taky lekla!

Odpovědět

default

14. 01. 2011, 17:40

Tu já mohla, ale nejraději rýsování a když takhle víckrát odpovíš místo nové zprávy, máš výkres jako vyšitý

Cituji:

Já se lekla, že tu došlo na geometrii a té já nerozumím dodnes.

Odpovědět

Roxana
Roxana

14. 01. 2011, 17:10

Já se lekla, že tu došlo na geometrii a té já nerozumím dodnes.

Odpovědět

default

14. 01. 2011, 16:42

To vzniká nějak takhle

Cituji:

Co to tu máte za grafy????

Odpovědět

Roxana
Roxana

14. 01. 2011, 11:11

Co to tu máte za grafy????

Odpovědět

default

01. 01. 2011, 17:41

Zbytečná námaha, ať si je to učí někdo jiný. Snad se někde učili. Radši nahoď jiné téma. Už jsme na tomhle strávili času dost.

Cituji:

Uspořádej pro ně instruktáž :-)))

Cituji:

Jenže moje nahrubo mají v některých restauracích že je najemno a to si myslím že ne.

Cituji:

Jj, v omáce jo, v karboškách taky, na tláče taky, ale např. slaninové brambory - zde nahrubo, nebo když ji smažím a dávám na minutkové maso, to taky nahrubo...

Cituji:

Přesně, jenže v omáčce ji prostě vyžaduji najemno.

Cituji:

Ale na druhou stranu jsou jídla, kde cibule naopak musí být nahrubo ! Horší je, když si to někdo plete...:-(

Cituji:

Nejde o mne, já to mám nacetlované bez problémů, ale když si někde chci dát jídlo, tak mi vadí hrubé kusy cibule místo najemno nasekané.

Cituji:

To chce cvik a taky to bude... Já si na to beru na pomoc nůž na sýr, s tím to jde jedna báseň !!!

Cituji:

Jj.. cibule, to mi může namíchnout, když někde řeknou:cibuli nakrájíme najemno a ony to jsou podle mne kusance. Cibule musí být tak najemno, aby se vytrácela už při restování. A teď si představ, jak se piplám s těmi pidihranolečkami a ještě chci aby byl každý stejný- znáš mne. Zdobení a pod. nenímoje parketa.

 

 

 

 

Odpovědět

Ajaja
Ajaja

01. 01. 2011, 10:06

Uspořádej pro ně instruktáž :-)))

Cituji:

Jenže moje nahrubo mají v některých restauracích že je najemno a to si myslím že ne.

Cituji:

Jj, v omáce jo, v karboškách taky, na tláče taky, ale např. slaninové brambory - zde nahrubo, nebo když ji smažím a dávám na minutkové maso, to taky nahrubo...

Cituji:

Přesně, jenže v omáčce ji prostě vyžaduji najemno.

Cituji:

Ale na druhou stranu jsou jídla, kde cibule naopak musí být nahrubo ! Horší je, když si to někdo plete...:-(

Cituji:

Nejde o mne, já to mám nacetlované bez problémů, ale když si někde chci dát jídlo, tak mi vadí hrubé kusy cibule místo najemno nasekané.

Cituji:

To chce cvik a taky to bude... Já si na to beru na pomoc nůž na sýr, s tím to jde jedna báseň !!!

Cituji:

Jj.. cibule, to mi může namíchnout, když někde řeknou:cibuli nakrájíme najemno a ony to jsou podle mne kusance. Cibule musí být tak najemno, aby se vytrácela už při restování. A teď si představ, jak se piplám s těmi pidihranolečkami a ještě chci aby byl každý stejný- znáš mne. Zdobení a pod. nenímoje parketa.

 

 

 

 

Odpovědět

default

01. 01. 2011, 09:18

Jenže moje nahrubo mají v některých restauracích že je najemno a to si myslím že ne.

Cituji:

Jj, v omáce jo, v karboškách taky, na tláče taky, ale např. slaninové brambory - zde nahrubo, nebo když ji smažím a dávám na minutkové maso, to taky nahrubo...

Cituji:

Přesně, jenže v omáčce ji prostě vyžaduji najemno.

Cituji:

Ale na druhou stranu jsou jídla, kde cibule naopak musí být nahrubo ! Horší je, když si to někdo plete...:-(

Cituji:

Nejde o mne, já to mám nacetlované bez problémů, ale když si někde chci dát jídlo, tak mi vadí hrubé kusy cibule místo najemno nasekané.

Cituji:

To chce cvik a taky to bude... Já si na to beru na pomoc nůž na sýr, s tím to jde jedna báseň !!!

Cituji:

Jj.. cibule, to mi může namíchnout, když někde řeknou:cibuli nakrájíme najemno a ony to jsou podle mne kusance. Cibule musí být tak najemno, aby se vytrácela už při restování. A teď si představ, jak se piplám s těmi pidihranolečkami a ještě chci aby byl každý stejný- znáš mne. Zdobení a pod. nenímoje parketa.

 

 

 

Odpovědět

Ajaja
Ajaja

01. 01. 2011, 06:00

Jj, v omáce jo, v karboškách taky, na tláče taky, ale např. slaninové brambory - zde nahrubo, nebo když ji smažím a dávám na minutkové maso, to taky nahrubo...

Cituji:

Přesně, jenže v omáčce ji prostě vyžaduji najemno.

Cituji:

Ale na druhou stranu jsou jídla, kde cibule naopak musí být nahrubo ! Horší je, když si to někdo plete...:-(

Cituji:

Nejde o mne, já to mám nacetlované bez problémů, ale když si někde chci dát jídlo, tak mi vadí hrubé kusy cibule místo najemno nasekané.

Cituji:

To chce cvik a taky to bude... Já si na to beru na pomoc nůž na sýr, s tím to jde jedna báseň !!!

Cituji:

Jj.. cibule, to mi může namíchnout, když někde řeknou:cibuli nakrájíme najemno a ony to jsou podle mne kusance. Cibule musí být tak najemno, aby se vytrácela už při restování. A teď si představ, jak se piplám s těmi pidihranolečkami a ještě chci aby byl každý stejný- znáš mne. Zdobení a pod. nenímoje parketa.

 

 

 

Odpovědět

default

31. 12. 2010, 15:17

Přesně, jenže v omáčce ji prostě vyžaduji najemno.

Cituji:

Ale na druhou stranu jsou jídla, kde cibule naopak musí být nahrubo ! Horší je, když si to někdo plete...:-(

Cituji:

Nejde o mne, já to mám nacetlované bez problémů, ale když si někde chci dát jídlo, tak mi vadí hrubé kusy cibule místo najemno nasekané.

Cituji:

To chce cvik a taky to bude... Já si na to beru na pomoc nůž na sýr, s tím to jde jedna báseň !!!

Cituji:

Jj.. cibule, to mi může namíchnout, když někde řeknou:cibuli nakrájíme najemno a ony to jsou podle mne kusance. Cibule musí být tak najemno, aby se vytrácela už při restování. A teď si představ, jak se piplám s těmi pidihranolečkami a ještě chci aby byl každý stejný- znáš mne. Zdobení a pod. nenímoje parketa.

 

 

Odpovědět

Ajaja
Ajaja

30. 12. 2010, 19:27

Ale na druhou stranu jsou jídla, kde cibule naopak musí být nahrubo ! Horší je, když si to někdo plete...:-(

Cituji:

Nejde o mne, já to mám nacetlované bez problémů, ale když si někde chci dát jídlo, tak mi vadí hrubé kusy cibule místo najemno nasekané.

Cituji:

To chce cvik a taky to bude... Já si na to beru na pomoc nůž na sýr, s tím to jde jedna báseň !!!

Cituji:

Jj.. cibule, to mi může namíchnout, když někde řeknou:cibuli nakrájíme najemno a ony to jsou podle mne kusance. Cibule musí být tak najemno, aby se vytrácela už při restování. A teď si představ, jak se piplám s těmi pidihranolečkami a ještě chci aby byl každý stejný- znáš mne. Zdobení a pod. nenímoje parketa.

 

 

Odpovědět

default

30. 12. 2010, 17:46

Nejde o mne, já to mám nacetlované bez problémů, ale když si někde chci dát jídlo, tak mi vadí hrubé kusy cibule místo najemno nasekané.

Cituji:

To chce cvik a taky to bude... Já si na to beru na pomoc nůž na sýr, s tím to jde jedna báseň !!!

Cituji:

Jj.. cibule, to mi může namíchnout, když někde řeknou:cibuli nakrájíme najemno a ony to jsou podle mne kusance. Cibule musí být tak najemno, aby se vytrácela už při restování. A teď si představ, jak se piplám s těmi pidihranolečkami a ještě chci aby byl každý stejný- znáš mne. Zdobení a pod. nenímoje parketa.

 

Odpovědět

Ajaja
Ajaja

29. 12. 2010, 15:57

To chce cvik a taky to bude... Já si na to beru na pomoc nůž na sýr, s tím to jde jedna báseň !!!

Cituji:

Jj.. cibule, to mi může namíchnout, když někde řeknou:cibuli nakrájíme najemno a ony to jsou podle mne kusance. Cibule musí být tak najemno, aby se vytrácela už při restování. A teď si představ, jak se piplám s těmi pidihranolečkami a ještě chci aby byl každý stejný- znáš mne. Zdobení a pod. nenímoje parketa.

 

Odpovědět

default

29. 12. 2010, 14:04

Jj.. cibule, to mi může namíchnout, když někde řeknou:cibuli nakrájíme najemno a ony to jsou podle mne kusance. Cibule musí být tak najemno, aby se vytrácela už při restování. A teď si představ, jak se piplám s těmi pidihranolečkami a ještě chci aby byl každý stejný- znáš mne. Zdobení a pod. nenímoje parketa.

Odpovědět

Ajaja
Ajaja

29. 12. 2010, 06:58

Jaképak piplání, to jde rychle.... Je to snadnější než nakrájet cibuli nadrobno (a že to umím)

Cituji:

A můj muž se také baví při představě jak se s tím piplám.

 

Odpovědět

default

28. 12. 2010, 19:57

A můj muž se také baví při představě jak se s tím piplám.

Odpovědět