Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hlíva v česnekové marinádě

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 30min
Nutriční hodnoty
254 kalorií 1.0g cukrů 7.0g tuků 19.0g bílkovin

Příprava

Z hlívy odřízneme tuhé stonky a trs rozkájíme na jednotlivé kloboučky.
Na pánvi rozehřejeme olej a hlívu na něm opražíme dozlatova.
Přesypeme ji do misky a do ještě horké vmícháme stroužky česneku nasekané nadrobno, sůl, pepř, pažitku a vinný ocet. Vše dobře promícháme.
Můžeme podávat teplé i studené. Nejlépe chutná ještě teplá na topince z bílého chleba.


Přidat na Pinterest
Angel 666

31. 05. 2012, Recept navštíven: 2713x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne urobená hliva

14. 03. 2016, 11:44

Přidat komentář

Facebook komentáře