Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Hlíva v česnekové marinádě

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 30min , porce

254 kalorií, 1.0g cukrů, 7.0g tuků, 19.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Z hlívy odřízneme tuhé stonky a trs rozkájíme na jednotlivé kloboučky.
Na pánvi rozehřejeme olej a hlívu na něm opražíme dozlatova.
Přesypeme ji do misky a do ještě horké vmícháme stroužky česneku nasekané nadrobno, sůl, pepř, pažitku a vinný ocet. Vše dobře promícháme.
Můžeme podávat teplé i studené. Nejlépe chutná ještě teplá na topince z bílého chleba.

Angel 666

31. 05. 2012, Recept navštíven: 2477x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Hlíva v česnekové marinádě

Hlíva v česnekové marinádě

Z hlívy odřízneme tuhé stonky a trs rozkájíme na jednotlivé kloboučky. Na pánvi rozehřejeme olej a hlívu ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Hlíva v česnekové marinádě Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne urobená hliva

14. 03. 2016, 11:44

Přidat komentář

Facebook komentáře