Hlíva v česnekové marinádě

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
15min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

254 kalorií
1.0g cukrů
7.0g tuků
19.0g bílkovin


Příprava

Z hlívy odřízneme tuhé stonky a trs rozkájíme na jednotlivé kloboučky.
Na pánvi rozehřejeme olej a hlívu na něm opražíme dozlatova.
Přesypeme ji do misky a do ještě horké vmícháme stroužky česneku nasekané nadrobno, sůl, pepř, pažitku a vinný ocet. Vše dobře promícháme.
Můžeme podávat teplé i studené. Nejlépe chutná ještě teplá na topince z bílého chleba.

přidejte na:
Angel 666

31. 05. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborne urobená hliva

Svetlana 14. 03. 2016, 11:44

Přidat komentář